elefant.ro
 

Cazare Cluj


Titlu: Cazare Cluj
Descriere: Pensiunea Arena va ofera cazare in Cluj, servicii hotel cluj si pensiune cluj.
URL: http://www.pensiuneaarena.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: pensiune cluj, cazare cluj, hotel cluj

Acest site a fost adaugat in data de 22/11/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

ski accommodation
Am selectat pentru voi cele mai bune locatii de ski din Europa, cazare, mancare, schiuri, ski pass si tot ce va mai trebuie pentru a petrece o vacanta de neuitat chiar aici pentru voi.

Litoral 2011
Site cu hoteluri de pe litoral.Hoteluri ce variaza intre 2 si 5 stele, prezentate pe site cu descrieri, facilitati, tarife, localizarea pe harta, galerie foto.Oferte promotionale pentru litoral 2011.

Cazare Busteni
Veti putea gasi pe acest site toate informatiile necesare fiecarui turist, precum: cazare Baicoi, hoteluri Baicoi, pensiuni Baicoi si de asemenea locatii din Baicoi.

Cazare Hotel Jolie Galati
Hotel Jolie reprezinta o unitate de cazare moderna si extrem de confortabila ce incearca sa multumeasca si cei mai exigenti oaspeti oferind servicii foarte calitative.Unitatea dispune de camere duble matrimoniale, duble twin, duble de lux si apartamente. Toate spatiile sunt amenajate modern, de ultima ora si utilate asa incat dumneavoastra sa nu va lipseasca nimic.Hotel Jolie este potrivit atat pentru cei care ajung in oras in interes de afaceri cat si pentru calatoriile de odihna.

Pensiune Vama Veche - Casa Luca
Pensiunea Casa Luca, situată chiar la intrarea în Vama Veche, pe partea dreaptă la 20 m de strada ce duce către plajă și la aproximativ 150 m de plajă dispune de 119 locuri de cazare dispuse în două locații.\\r\\n0744770371