vivacredit.ro
 

Homeopatie @ Ecomedica.ro


Titlu: Homeopatie @ Ecomedica.ro
Descriere: Sanatate absoluta si autocunoasterea corpului, a mintii si a spiritului. Remedii si tratamente homeopate.
URL: http://homeopatie.ecomedica.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 20/11/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Clinica Stomatologica Duo dent Satu Mare
Echipa Duo Dent va asteapta intr-o atmosfera eleganta si rafinata, care nu aminteste deloc de cabinetele vechi, unde multi pacienti si-au strans amintiri neplacute. Specialistii nostri sunt angajati intr-o continua educatie pentru perfectionare in toate ramurile medicinii dentare si lucreaza cu cea mai moderna aparatura. Pentru programari online accesati site-ul http://www.clinicaduodent.ro/ sau contactati-ne la numarul de telefon 0771 049 041.

cabinet stomatologic bucuresti
cabinet stomatologic de lux in bucuresti, acreditat ISO EN 9001:2008. Suntem specializati in toate domeniile stomatologice: ortodontie, profilaxie, implantologie, chirurgie, paradontologie, stomatologie pediatrica, estetica dentara, restaurari dentare

despresuflet
Psihoterapie / Hipnoterapie; Coaching si dezvoltare personala; Evaluare psihologica; Servicii pentru companii.

Rhodiolin
Cele mai noi informatii legate de produse naturiste calivita. Avem cel mai bun pret pentru Rhodiolin - produsul numarul 1 in lupta cu stresul dar si prospecte si tratamente naturiste contra oboselii si a imbatranirii.

Diaclar
S.C. DIACLAR VISION S.R.L. se ocupa in special cu importul si comercializarea de aparatura oftalmologica , aparatura pentru cabinetele de optica medicala si de medicina muncii: autorefractometru (Dioptron); perimetru computerizat (Campimetru); biomicroscop (Slit lamp); foropter /set lentile de proba ,lensmetru(dioptimetru).