evomag.ro
 

Livrari domiciliu, pizza, pizzerii, restaurante, servicii catering


Titlu: Livrari domiciliu, pizza, pizzerii, restaurante, servicii catering
Descriere: Livrari la domiciliu, Pizzerii. Pizza, paste, salate. Restaurante. Organizare evenimente, mese festive, nunti, botezuri, petreceri private, petreceri corporate.Servicii catering, Mancare romaneasca, mexicana, ,... Take away Info utile
URL: http://www.livrare-la-domiciliu.com

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: Pizza, salate, paste, livrari acasa, domiciliu, catering, mancare, restaurante, pizzerii

Acest site a fost adaugat in data de 01/02/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Restaurante noi in Sibiu cu mancare proaspata
Dupa ultimele cercetari, s-a observat in ultima vreme o apetenta a consumatorilor pentru restaurante noi in Sibiu cu servire rapida care servesc mancare proaspata. Super Mamma conduce topul restaurantelor noi din Sibiu care ofera mancare proaspata si de buna calitate. In plus fata de alte restaurante noi din Sibiu, Super Mamma ofera si servire la standarde profesioniste. La preturi scazute, puteti comanda o varietate de produse, precum: mancare chinezeasca, ciorbe, pizza, limonade, kebap etc.

Consultanta Culinara
Dotari si design in utilarea bucatariilor ,Implementare norme HACCP ,Training team in locatiile clientilor in domeniul gastronomiei cit si tehnicii servirii ,Servicii de catering privat,la domiciliul clientului cit si in locatia acestuia.

Catering Bucuresti
Pentru evenimente precum seminarii si training-uri corporate, mese festive si orice altfel de eveniment, Cantina Fine Catering va ofera o gama intreaga de servicii de catering. Alimentele sunt preparate folosind doar alimente naturale.

Restaurante Bucuresti
Portal de localuri si cazare din toata tara - cu adresa, telefon, mail, meniu, orar, fotografii, organizari evenimente, meniuri de nunti, meniu de nunta, evenimente speciale.

ospatari
Cel mai mare portal HoReCa, Organizari evenimente, Bazar carciumaresc, Locuri de munca HoReCa, Furnizori HoReCa, Calendar evenimente