vivacredit.ro
 

Automatizari instalatii industriale


Titlu: Automatizari instalatii industriale
Descriere: Solutii pentru automatizarea de centrale pentru ulei termal.
URL: http://www.centraledeuleitermal.prosoftware.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: automatizare centrale ulei termal

Acest site a fost adaugat in data de 16/11/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Service Whirlpool Bucuresti
Firma noastra are ca obiect de activitate principal, repararea aparatelor electronice de uz casnic. Suntem autorizati pentru a asigura service produselor din gama Whirlpool Oferim cele mai bune servicii de reparatii si intretinere a electrocasnicelor Whirlpool (masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare de rufe etc.)

infiintare firma | infiintari firme | Biz Consult
Societatea noastra este specializata in servicii de consultanta si infiintare societati comerciale. Activam atat in Bucuresti si Judetul Ilfov, cat si in Galati si judetul Galati. Oferim servicii de infiintari firme la pretul avantajoase intr-un timp cat mai scurt.

Implementare ERP Dynamics NAV (Navision)
Implementarea sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision, realizată de către Kepler Management Systems, un partener cu peste 10 ani de vechime în piață și cu zeci de implementări la activ.

Bar mobil evenimente - BarSelect.ro
Bar Select, este o echipa tanara specializata pe organizarea de evenimente si centralizarea celor mai profesionisti barmani, ospatari cat si hostess. Acestia pot fi inchiriati de catre toti cei care au nevoie sa guste, cel mai bun cocktail, servit de...

Corsete de zi
Corsetele au revenit in industria fashion intr-o varietate de modele, cu dantele fine si imprimeuri unice, cele mai bine realizate corsete de zi, iti subliniaza linia taliei si iti scot in evidenta bustul.