elefant.ro
 

Jocuri de inteligenta


Titlu: Jocuri de inteligenta
Descriere: Dezvoltati inteligenta prin intermediul jocurilor. Incearca jocurile noastre de inteligenta online sau descarca-le si joaca-le impreuna cu prietenii tai.
URL: http://www.deinteligenta.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: jocuri, jocuri de inteligenta

Acest site a fost adaugat in data de 08/11/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

magicland.ro
Educatie, jocuri, povesti si curiozitati despre animale, felicitari online, astronomie, natura, inventii, jucarii etc... totul pentru copii.

Cursuri calificare profesionala Lira Cop Creative
Ne mandrim cu calitatea de neegalat a formarii oferite de echipele noastre de invatare cu experienta. Fiecare curs va invata noi abilitati relevante care pot fi aplicate inapoi la locul de munca pentru a imbunatati performanta.

curs bucatar
Inscrieri pentru cursuri de formare profesionala pentru bucatari, organizate de scoala General Mentor, in Timisoara.Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii.Inscrierile se pot face si online.

Invata cu Picolo o limba straina.
Vrei sa inveti o limba straina? Picolo te invata pas cu pas; Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Italiana. Cele mai puternice programe de invatare te asteapta si pe tine!

Gradinita si after school
Gradinita particulara din sector 2 Tara Copilariei va pune la dispozitie urmatoarele servicii: gradinita, after school, before school, program weekend, organizare evenimente si petreceri copii. Putem fi gradinita perfecta pentru copiii din zona: Obor, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Teiul Doamnei, Colentina, Mihai Bravu si alte zone din sectorul 2. Asiguram transport pentru toate zonele orasului Bucuresti, Voluntari, Afumati si imprejurimi.