elefant.ro
 

Evaluare in educatie


Titlu: Evaluare in educatie
Descriere: Teste de evaluare a cunostiintelor pentru bacalaureat si examen capacitate. Resurse utile bacalaureat si capacitate. Mai multe informatii pe site-ul nostru.
URL: http://www.de-evaluare.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: evaluare, evaluare educatie

Acest site a fost adaugat in data de 04/11/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

KidsLife, Universul Copilariei
KidsLife, Universul Copilariei Universul copilariei acasa, la gradinita, la scoala, in familie si nu numai. Informatii utile, sfaturi pentru parinti, fashion, intimitate, armonie in cuplu, jocuri pentru copii, dezvoltare, crestere. www.kidslife.ro

Jocuri de inteligenta
Dezvoltati inteligenta prin intermediul jocurilor. Incearca jocurile noastre de inteligenta online sau descarca-le si joaca-le impreuna cu prietenii tai.

curs bucatar
Inscrieri pentru cursuri de formare profesionala pentru bucatari, organizate de scoala General Mentor, in Timisoara.Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii.Inscrierile se pot face si online.

Start Academy Dermopigmentist
Start Academy Dermopigmentist se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina o specializare atent studiata in dermopigmentare. Poti accesa: Cursuri pentru avansati in grupe mai mari dar si Pregatire individuala prin programele ONE2ONE , sustinute de Formatori cu experienta si acreditari internationale! Cel mai important, oferim practica fiecarui cursant pe propriul model uman!

Gradinita si after school
Gradinita particulara din sector 2 Tara Copilariei va pune la dispozitie urmatoarele servicii: gradinita, after school, before school, program weekend, organizare evenimente si petreceri copii. Putem fi gradinita perfecta pentru copiii din zona: Obor, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Teiul Doamnei, Colentina, Mihai Bravu si alte zone din sectorul 2. Asiguram transport pentru toate zonele orasului Bucuresti, Voluntari, Afumati si imprejurimi.