vivacredit.ro
 

Evaluare in educatie


Titlu: Evaluare in educatie
Descriere: Teste de evaluare a cunostiintelor pentru bacalaureat si examen capacitate. Resurse utile bacalaureat si capacitate. Mai multe informatii pe site-ul nostru.
URL: http://www.de-evaluare.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: evaluare, evaluare educatie

Acest site a fost adaugat in data de 04/11/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Texas Driving Safety Course
We offer an online course to dismiss your traffic tickets.

atelier cristian scutaru
Atelier Cristian vă propune o serie de cursuri de arte plastice : pictură, desen, design vestimentar, grafică, modelaj, icoane și istoria artelor.\\r\\nCursurile se adresează tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de talent. Cursul poate fi urmat de cei ce doresc să practice un hobby sau să se relaxeze într-un mod creativ.\\r\\nCursurile sunt susținute de artiști cu experiență pedagogică de peste 10 ani.

Gradinita particulara Sakura Bucuresti
Gradinita Sakura este amplasata in zona Obor, Str. Litovoi Voievod 62-64, sector 2, Bucuresti, si ofera copiilor dumneavostra un cadru instructiv educativ la cel mai inalt nivel, personal bine calificat, motivat si dornic de a dezvolta capacitatile copiilor dumneavostra.

Cursuri limba engleza - Pro Erudio
Cursuri de limba engleza (cursuri pregatire examene nationale si internationale - Cambridge, IELTS, TOEFL - si cursuri engleza generala, toate nivelurile), cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola etc pentru copii si adolescenti in sectorul 5.

Cursuri e-learning, educatie, training online ,carti electronice
Companie ce dezvolta cursuri in format e-learning. Magazinul online va pune la dispozitie cursuri in format e-learning si carti electronice (e-books).Elearn Academy,un produs 100% romanesc, pentru Romania.