vivacredit.ro
 

Test de inteligenta


Titlu: Test de inteligenta
Descriere: Cauta si incearca teste si jocuri de inteligenta impreuna cu prietenii tai. Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul nostru.
URL: http://www.de-inteligenta.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: test, test inteligenta

Acest site a fost adaugat in data de 04/11/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Formare profesionala
Lira COP Creative organizeaza cursuri de calificare flexibile in functie de programul de lucru al cursantilor in conformitate cu standardele de formare profesionala pentru o gama diversa de activitati. Scoala noastra va poate implini visele cu eforturi financiare minime.

Gradinita particulara Rainbow Kids
Gradinita particulara localizata ultracentral in Bucuresti Sector 5 zona parcului Izvor, Cotroceni. Vezi imagini si localizarea pe harta cat si si programul alaturi de informatii despre metodele moderne de predare.

Teste Grila
Teste Grila un site educational care te ajuta sa iti testezi cunostintele in diverse materii intr-un mod interactiv dar profesional gata sa va ofere o solutie la problema dumneavostra in orice moment.

Ambio - Portal cu Gradinite si Crese
Noutatea pe care o aduce ambio.ro este data de faptul ca folosim un algortim care sa incurajeze unitatea sa ofere cat mai multe informatii parintilor. De accea este foarte important sa aveti un profil cat mai complet al cresei sau al gradinitei pentru a fi gasita mai usor de cei care cauta unitati prescolare.

Cursuri de calificare subventionate
FDP are sediul central la Bucuresti, trei filiale in tara (Arad, Cluj si Dambovita) si isi desfasoara activitatea la nivelul a patru regiuni din Romania (Bucuresti Ilfov, Vest, Nord-Vest, Sud-Muntenia). Oferim oportunitati socio-educative si consiliere in vederea integrarii profesionale, persoanelor aflate in situatie de risc social.