elefant.ro
 

lazy.ro


Titlu: lazy.ro
Descriere: LAZY - cea mai citita revista online de travel planning si destinatii turistice - pentru ca vrei explorezi lumea, sa calatoresti prin cele mai exotice locuri si sa descoperi culturi si civilizatii.
URL: http://www.lazy.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: turism, lazy

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Chef At Home - Bucatar Acasa
Seviciul Chef at Home ofera posibilitatea de a primi in ambientul propriei case un serviciu profesionist, acela a unui bucatar italian personal.\\r\\nBucatarie italiana pune in valoare materia prima prin gust, rafinament si arome.\\r\\nOrganizam evenimentul in cele mai mici detalii. \\r\\nBucatarul personal va gatii direct acasa la dvs. cele mai gustoase si rafinate retete italiane.

Sala evenimente Cluj
Restaurant Bonjour va furnizeaza cele mai bune servicii si solutii pentru ca fiecare eveniment sa fie de neuitat.Atentia noastra pentru detalii, serviciile impecabile si bucataria exceptionala sunt la dispozitia dumneavoastra.

IAM-IAM Food
Cu un meniu extrem de bogat si pe gustul tuturor, IAM-IAM Food va asteapta sa gustati cele mai delicioase mancaruri, salate si preparate la gratar. Cu posibilitatea de a ne plasa comanda prin telefon, acum puteti savura delicioasele preparate chiar si la serviciu. Livrari in zona Titulescu, zona Ion Mihalache, zona Piata Charles de Gaulle, zona Aviatorilor, zona Piata Victoriei, zona Buzesti, zona Gara de Nord

Bucatar Italian LA Tine Acasa
Chef at Home va ofera posibilitatea de a beneficia Ón ambientul propriei case de un serviciu profesionist, acela al unui bucatar italian personal. Bucatarul personal va gati direct acasa

Complex Millennium
Restaurantul, crama si pub-ul reunite sub sigla Millennium nu constituie doar asocierea intr-un complex a unor unitati de alimentatie publica, ci o stare de spirit, un etalon al profesionalismului si bunului simt care se adreseaza clientilor care se opresc in centrul vechi al municipiului Baia Mare.