vivacredit.ro
 

President Hotel Bacau


Titlu: President Hotel Bacau
Descriere: Amplasat in centrul orasului Bacau, President Hotel este promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele, in domeniul turistic local. President Hotel Bacau ofera servicii de cazare in camere duble/single si apartamente, dispunand de restaurant si terasa.
URL: http://www.presidenthotelbacau.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare bacau, hotel bacau, camere bacau, inchirieri bacau, restaurant bacau

Acest site a fost adaugat in data de 21/10/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Brasov
Turism in 360 de Grade, promovare turistica pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele si cluburi. Publicare anunturi imobiliare fara intermediari. Prezentare panoramica la 360 de grade in Brasov.

litoralul pentru toti
Petreceti vacanta de neuitat in statiunea Costinesti. Alege locul de cazare ideal direct de pe site-ul nostru. Avem aproape toate unitatile de cazare, de la hoteluri si vile, pana la pensiuni, disponibile in statiunea Costinesti.

Cazare Brasov
Zeci de hoteluri, pensiuni, vile si apartamente in regim hotelier din Brasov cu rezervare direct la proprietar sau prin agentie de turism fara comision adaugat! Fa cea mai buna alegere pentru cazarea in Brasov folosind impresiile turistilor de pe site!

cazare cheia
Hotel Floris este un hotel clasat cu 3 stele din regiunea montana Cheia,judetul Prahova, situata la poalele Muntilor Ciucas si Zaganu. Cazarea se face in camere de tip apartament, garsoniera, duble sau simple. Hotelul dispune si de acces WiFi si multe alte facilitati.

Cazare Vila Alex – situata în centrul Statiunii Costineşti
Magazin cu produse Germania la preturi mici – mii de produse din toate categoriile, ideal pentru cei care nu au timp sa caute prin multe magazine. Pe detoateshop.ro clientii pot comanda toate produsele dorite : accesorii electronice, electrocasnice, produse pentru casa, lenjerii de pat, ustensile diverse, etc.