vivacredit.ro
 

President Hotel Bacau


Titlu: President Hotel Bacau
Descriere: Amplasat in centrul orasului Bacau, President Hotel este promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele, in domeniul turistic local. President Hotel Bacau ofera servicii de cazare in camere duble/single si apartamente, dispunand de restaurant si terasa.
URL: http://www.presidenthotelbacau.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare bacau, hotel bacau, camere bacau, inchirieri bacau, restaurant bacau

Acest site a fost adaugat in data de 21/10/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Gura Humorului
Hotel Aldi va propune camere spatioase si confortabile precum si amabilitatea unui personal bine calificat ca garantie pentru un sejur reusit.

conaculdomnitei
Obiectivele naturale, cetatile si rezervatiile pe care le amintim va vor starni interesul, dar peisajele in sine ale Bucovinei cu greu pot fi descrise in cuvinte. Sentimentul pe care ti-l lasa Bucovina in suflet este dificil de comparat cu altceva. Unde mai pui ca aici se pastreaza si o gramada de traditii cu ocazia diferitelor sarbatori crestinesti si nu numai?

Pensiunea Pentru Tine Prietene
Situata la intrarea in Cheile Sohodolului la 14 km N-V fata de mun. Tg-Jiu, in satul Sanatesti, comuna Arcani, judetul Gorj pe drumul national DN 67D, Tg Jiu- Baile Herculane, pensiunea ofera clientilor sai camere prevazute cu baie proprie, televizor conectat la televiziune prin cablu, minibar si aer conditionat.

turism argesean
portal de informare si publicitate argesean

Cazare Predeal
Cazare Predeal.Portalul Cazare.ws va ofera solutii de cazare la hoteluri,vile ,pensiuni in statiuni montane si de pe litoral.Aici puteti gasi posibilitati de cazare si in alte zone turistice din tara.