vivacredit.ro
 

carping club..nada care prinde


Titlu: carping club..nada care prinde
Descriere: Nada care prinde! forum de discutii despre pescuit. Pescuitul la crap alaturi de vice-campionii mondiali Sorin Rudeanu si Bogdan Guguianu. Gama de nada pentru crap Carping Club, boiliesuri, nada, mixuri, lichide nutritive, dipuri. Concursuri de pescuit
URL: http://www.carpingclub.ro

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: pescuit, pescuit la crap, nada crap, boiliesuri solubile, feeder mix, forum de pescari

Acest site a fost adaugat in data de 18/10/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Biletul Zilei Online
Ghid complet pentru iubitorii de pariuri sportive cuprinzand ponturi si predictii zilnice pentru pariori, analize de meciuri, ultimele stiri din principalele sporturi si sugestii pentru pariuri de tip biletul zilei.

Scoala de Biliard Bucuresti
Scoala de biliard din Bucuresti ofera lectii si cursuri de biliard pentru toate varstele si nivelurile. Cursurile de biliard se tin intr-o locatie privata dedicata doar activitatii sportive care beneficiaza de cele mai bune echipamente. Invata sa joci biliard de la un campion - Gabi Visoiu.

Rezultate live - livescore fotbal
Rezultate live din toate sporturile 24 de ore din 24. Rezultate fotbal din toate campionatele si cupele nationale de pe glob.

Ghidul pariurilor sportive online
Nu va sfiiti sa incercati pariurile sportive online, deoarece aveti numai de castigat timp, bani si multe premii, oferite la promotii si concursuri. Pariblog.net va introduce in lumea agentiilor online de incredre, autorizate si cu oferte variate, care va vor convinge ca pariurile de pe internet sunt viitorul, iar casele de cartier, cu orare de functionare si oferte mai limitate, vor fi pe cale de disparitie in curand.

Manchester United - Comunitatea fanilor din Romania
Comunitatea fanilor Manchester United din Romania. Stiri, articole, interviuri, transferuri, meciuri, calendar, istorie, palmares, lotul de jucatori - totul despre Diavolii Rosii.