elefant.ro
 

Curs audio de limba engleza gratuit


Titlu: Curs audio de limba engleza gratuit
Descriere: Engleza.biz este un mod gratuit si un nou sistem de invatare sa vorbesti limba engleza. Programul contine lectii care sa acorde o atentie deosebita pentru a pronunta corect limba engleza . Cu peste 100 de lectii +1000 din cele mai comune expresii a limbii engleze si 1500 de cuvinte. Engleza.biz ofera o cantitate mare de continut audio.
URL: http://www.engleza.biz

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: engleza, cursuri engleza, invata engleza

Acest site a fost adaugat in data de 15/10/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 51

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Dictionar Englez Roman
Dictionar englez roman cu pronuntie, tehnic, standard, expresii, argouri; peste 300. 000 de cuvinte. Cel mai tare dictionar din dictionarele online gratis din Romania. De asemenea puteti sa si descarcati versiunea pentru desktop si gadget-uri pentru igoogle.

SPECTRUM IASI - Scoala si Gradinita Privata Iasi
Gradinita si Scoala Privata Spectrum Iasi | Gradinita Privata Iasi | Scoala Privata Iasi | Scoala si Gradinita Privata din Iasi | Scoala Iasi | Gradinita Iasi

Dictionar Francez Roman
Dictionar francez-roman si roman-francez online, nu necesita descarcare sau instalare

Britanica Learning Centre
Brit Summer House. Lasati-va copilul in vacanta la noi, intre orele 8 si 18, si va avea parte de multa atentie, distractie, hrana sanatoasa si odihna activa. Plus cursuri de engleza, germana si alte programe. Pentru o zi, o saptamana sau o luna, copiii vor fi sub supravegherea atenta a profesorilor nostri, cu care se vor relaxa si vor invata in acelasi timp. Pentru inscrieri, contactati-ne la office@britanica.ro, 021 539 5888/021 648 0032 sau 0756 079 147/0752 446 606. Va asteptam!

Cursuri NLP prin AsperaCurs Bacau
Dezvoltare personala, leadership vizionar, managementul stresului, scoala parintilor, super-educatori, succes in vanzari, armonie in cuplu, toate prin AsperaCurs Bacau