smokemania.ro
 

Cars-4-rent – cele mai mici preturi


Titlu: Cars-4-rent – cele mai mici preturi
Descriere: Oferim autoturisme pentru inchiriere catre persoane fizice sau juritice, in Bucuresti si alte localitati, servicii de rent a car cu sau fara sofer. Va oferim masini in stare exceptionala, la cel mai bun raport calitate / pret. Preturi promotionale in weekend-uri, pentru clientii fideli si perioadele lungi de inchiriere. Aveti la dispozitie o multitudine de accesori, varietate de masini echipate la cel mai inalt standard.
URL: http://www.cars-4-rent.ro

Categorie: turism > regional
Cuvinte cheie: inchirieri masini, inchiriere auto, rent a car Bucuresti, rent a car

Acest site a fost adaugat in data de 10/10/2010

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 684

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Vacante Sunny Beach
Portal oferte vacante Sunny Beach in Bulgaria. Agentii de turism din Romania si din Bulgaria. Oferte de vacanta in statiunile: Albena, Balchik, Nessebar, Nisipurile de Aur si Sunny Beach.

Atractii turistice in romania
Turistderomania.ro iti aduce aproape de tine cele mai importante 1000 locuri de vizitat din Romania.

Inchirieri Autocare
Dorini Com Prod Exim SRL are o experienta de 23 de ani pe piata transportului de persoane. Sustinuti de propria flota, va asiguram ca veti avea partea de cele mai frumoase calatorii alaturi de noi. Va punem la dispozitie servicii de inchirieri autocare & microbuze pentru transportul persoanelor in Romania sau in Europa.

Calatorie in Romania
Destinatii turistice in urmatoarele locatii: Caras Severin, Suceava, Botosani, Arad, Bihor, Constanta, Tulcea, Maramures, Satu Mare, Bacau, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arges, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea, Alba, Bistrita, Brasov, Cluj, Covasna, Harghita Hunedoara, Mures, Salaj, Sibiu, Harti, Poze, Cazare, Locuri de vizitat, Transport, Romania, Atractii turistice, Diverse, Video

Nicu Durla - Blog Turism
Impresi de calatorie din vacantele lui Nicu Durla, review-uri pentru statiuni si hoteluri, precum si prezentarea celor mai bune oferte de turism disponibile in agentiile din Romania.