orange.ro
 

Cars-4-rent – cele mai mici preturi


Titlu: Cars-4-rent – cele mai mici preturi
Descriere: Oferim autoturisme pentru inchiriere catre persoane fizice sau juritice, in Bucuresti si alte localitati, servicii de rent a car cu sau fara sofer. Va oferim masini in stare exceptionala, la cel mai bun raport calitate / pret. Preturi promotionale in weekend-uri, pentru clientii fideli si perioadele lungi de inchiriere. Aveti la dispozitie o multitudine de accesori, varietate de masini echipate la cel mai inalt standard.
URL: http://www.cars-4-rent.ro

Categorie: turism > regional
Cuvinte cheie: inchirieri masini, inchiriere auto, rent a car Bucuresti, rent a car

Acest site a fost adaugat in data de 10/10/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 682

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Stack Travel Romania
Cautati unitati de cazare, baruri, restaurante si atractii turistice din Romania.

Turism Delta Dunarii
Ofere turistice all inclusive in Delta Dunarii. Pachete optimizate pentru familisti, pescari si grupuri organizate. Discounturi si oferte speciale.

Celsium.ro
Site-ul www.celsium.ro prezintă starea vremii curente și prognoza, detaliată pe ore, pentru toate localitățile din România. Este afișată într-o secțiune specială și vremea pe litoralul românesc, vremea în principalele stațiuni montane, vremea pe hartă în București și multe altele ce au legătură cu vremea probabilă.

Vacanta COSTINESTI
Va invitam la Daphne RESORT unde va puteti petrece vacanta de la COSTINESTI in cele mai bune conditii de trai si siguranta. Daphne RESORT este un complex de apartamente unde vacanta la COSTINESTI poate deveni un concediu permanent. O vacanta la COSTINESTI poate fii relaxanta.

Cazare Delta Dunarii
Varianta de cazare in Delta Dunarii, cabana se afla la Mila 23, la care se ajunge din Tulcea spre Crisani, de unde se ia vaporasul care merge de la Sulina inspre Tulcea. Familiile care aleg aceasta varianta de cazare in delta si doresc sa viziteze lacurile din apropiere pot inchiria ghizi, care detin propriile barci.