elefant.ro
 

Casa de comenzi,comenzi online,magazine online,supermarket online


Titlu: Casa de comenzi,comenzi online,magazine online,supermarket online
Descriere: Societate comerciala prestatoare de servicii de curierat si aprovizionare pentru restaurante,fast food-uri,gradinite,sedii de firme,persoane fizice. Pentru un comision minim,va facem noi cumparaturile pentru acasa,zilnice sau ocazionale,pentru petreceri private,festivitati,mese de protocol;va ducem si aducem hainele de la curatatorie,documentele in/din diferite locatii;va platim facturile si ratele la banci,etc.
URL: http://www.cumparaturi-feldefel.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: Casa de comenzi, magazine online, supermarket online

Acest site a fost adaugat in data de 28/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cartedesucces Librarie online
Librarie on-line cu peste 8000 de titluri disponibile. Oferim reduceri la fiecare comanda! Carti din toate domeniile de la cele mai importante edituri din Romania

ceai verde
Magazinul virtual de ceaiuri si accesorii specifice, s-a nascut din dorinta de a impartasi pasiunea si entuziasmul nostru cu toti iubitorii de ceai, in special cu iubitorii de ceai verde, ceai negru sau ceai de vanilie, cani de ceai deosebite.

Grupuri Electrogene Ieftine | Generatoare de curent electric
Generatoare de curent electric la pret de depozit. Generatoare cu automatizare, Generator Diesel, Benzina, Trifazate, monofazate la cele mai mici preturi.

TINA Toys, Jucarii engros
TINA Toys, Jucarii engros Ne adresam persoanelor fizice dar si firmelor care doresc sa cumpere/distributie jucarii de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi. 0765993832 www.tinatoys.ro

Bormasini & Masini de gaurit - Expotehnica.ro
Expotehnica iti ofera o gama variata de produse de la cei mai mari producatori din domeniu,fie ca vrei o bormasina cu percutie sau o masina de gaurit cu acumulatori, foloseste filtrele de categorie. Poti alege in functie de aplicatia ta cea mai buna bormasina pentru bugetul tau.