elefant.ro
 

Casa de comenzi,comenzi online,magazine online,supermarket online


Titlu: Casa de comenzi,comenzi online,magazine online,supermarket online
Descriere: Societate comerciala prestatoare de servicii de curierat si aprovizionare pentru restaurante,fast food-uri,gradinite,sedii de firme,persoane fizice. Pentru un comision minim,va facem noi cumparaturile pentru acasa,zilnice sau ocazionale,pentru petreceri private,festivitati,mese de protocol;va ducem si aducem hainele de la curatatorie,documentele in/din diferite locatii;va platim facturile si ratele la banci,etc.
URL: http://www.cumparaturi-feldefel.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: Casa de comenzi, magazine online, supermarket online

Acest site a fost adaugat in data de 28/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cadouri Paste | Cadouri Iepuras | Cos Cadou Paste | Cadouri
Cadouri de Paste, cadouri de Iepuras - magazin online de cadouri speciale pentru Sfintele Paste. Oferiti celor dragi cosuri cadou de Paste, personalizate cu multa dragoste.

Sisteme pos in Timisoara - CMISOFT.ro
CMI SOFT SRL este distribuitor autorizat in Timisoara de case de marcat fiscale cu jurnal electronic si conectare la ANAF. Oferim service si consumabile pt toate tipurile de case de marcat de pe piata.

Pentru copii: carti personalizate, carti de povestiā€¦
Cartile personalizate cu imaginea copilului sunt cele mai fascinante.Copilul se vede intr-o poveste captivanta. Cadou pentru copil. Afacere acasa.

Magazin articole sportive
Site-ul nostru se ocupa cu comercializarea de articole sportive, articole si accesorii fitness de cea mai buna calitate.

Magazin online de postere, laptop skins, insigne, stickers
Magazin online de postere, laptop skins, insigne, stickers, brelocuri, usb sticks, casti audio si accesorii graffiti - UboX Get Urban