watchshop.ro
 

Cristian Sergiu Ianza


Titlu: Cristian Sergiu Ianza
Descriere: Un artist plastic din Petroşani e mai cunoscut în Germania decât la el acasă. Cristian Sergiu Ianza are sute de expoziţii la activ şi lucrări în colecţii din toată lumea
URL: http://cristianianza.blogspot.com/

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: ceramica, scultura

Acest site a fost adaugat in data de 03/10/2010

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 134

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

cafeneaua.com
CAFENEAUA.COM: Clubul de conversatie. Te face sa gandesti. Articole, forum, conferinte cu invitati, ganduri, poezie, proza.

Liviu Rotariu - Fotograf Nunta Suceava - Fotograf Nunta Boto
Sunteti asteptati sa discutati depre arta fotografica, despre acele secvente care merita imortalizate, despre evenimentele placute care marcheaza vieti, despre frumusete, fericire si emotie.

Fotograf Botez - Fotografie artistica de botez
Fotografi de nunta si cameramani din Bucuresti ofera servicii foto si video la cununia dvs. Fotografiile sunt expresive iar montajul este Full HD. Suntem bucurosi sa va fim alaturi la nunta si sa va surprindem emotiile in imagini.

Radu Adrian Photography
In fotografia de nunta incerc sa combin mai multe sitluri fotografice si sunt de parere ca prin limitarea la un singur stil nu pot starni emotiile pe care le urmaresc si doar astfel pot crea imagini care sa evoce amintiri minunate o viata intreaga.

Fiidestept.com - portal studentesc de nota 10
Portal studentesc cu informatii despre evenimente ce nu trebuie ratate, recomandari, informatii din campusul tau, dar si multa multa distractie.