watchshop.ro
 

Translator si dictionar online in 7 limbi


Titlu: Translator si dictionar online in 7 limbi
Descriere: Translator si dictionar online din limba romana in alte 7 limbi de circulatie internationala si invers. Traduce, corecteaza si pronunta orice cuvant sau expresie in limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, maghiara sau rusa. Foloseste tehnologiile Google Translate si Bing Translator.
URL: http://www.roman-englez.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: dictionare, traducere, google translate, bing translator, microsoft translator, limbi straine

Acest site a fost adaugat in data de 27/09/2010

Voturi luna acasta : 6

Voturi total : 607

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

gradinita particulara ploiesti
Gradinita Angels este prima gradinita particulara ploiesti cu program prelungit.

Lectii-Virtuale.ro oferă lecții online de Matematică Fizică Chimie
Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme cu lectii de teorie și exercitii rezolvate precum și teste cu indicații ce conțin rezolvarea completă, pe pași, la materiile Matematică, Fizică și Chimie. \\r\\nLecțiile cuprind materia de gimnaziu și liceu și sunt structurate conform programelor școlare.

CARTE-DIGITALA.RO
CarteDigitala.ro - Un magazin online creat special pentru a avea acces facil la cartile Audio si cartile PDF.

CGV - Cultura generala
Puteti acumula informatii interesante urmarind documentarele video de pe pagina web, CGV.ro - cultura generala video - unde realizatorii au publicat o multime de emisiuni educative care pot largi orizontul de cunoastere a tuturor romanilor, proiectul urmarind binele general al generatiilor actuale si viitoare. Puteti sa va orientati in meniu, vizionand documentarele de pa pegina principala, de la sectiunea Documentare sau cea de Stiati ca...

Gradinita Bucuresti, Afterschool, Before school
Gradinita Bucuresti, Afterschool, Gradinita Sector 3, Cresa Bucuresti - Sarah Kindergarten isi propune sa fie un mediu educational profesional, familial, amuzant si atractiv pentru copii dvs.