vivacredit.ro
 

Translator si dictionar online in 7 limbi


Titlu: Translator si dictionar online in 7 limbi
Descriere: Translator si dictionar online din limba romana in alte 7 limbi de circulatie internationala si invers. Traduce, corecteaza si pronunta orice cuvant sau expresie in limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, maghiara sau rusa. Foloseste tehnologiile Google Translate si Bing Translator.
URL: http://www.roman-englez.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: dictionare, traducere, google translate, bing translator, microsoft translator, limbi straine

Acest site a fost adaugat in data de 27/09/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 675

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri de Formare Profesionala Adulti
Excelform este furnizor autorizat de formare profesionala pentru adulti, acreditata ANC. \\\\\\\\r\\\\\\\\n \\\\\\\\r\\\\\\\\nCursurile pe care vi le propunem sunt dezvoltate de catre formatorii Excelform, ca urmare a experientei practice in domeniu.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nDomeniul educatiei si formarii profesionale, este un domeniu in care credem foarte mult. Ne-am propus sa contribuim la cresterea nivelului profesional al angajatilor sau viitorilor angajati.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Centru Formare Profesionala
Centru de formare profesionala in domeniul prevenirii si\\r\\nstingerii incendiilor. In cadrul centrului nostru va puteti atesta in urmatorele meserii : cadru tehnic psi, inspector protectie civila, proiectant sisteme securitate, servant pompier.

Dicţionar de Medicină Dentară
Dicţionar de Medicină Dentară Român - Englez - Arab - Francez - German - Italian - Maghiar - Spaniol - Turc.

Enciclopedie
Una din cele mai vaste si complete enciclopedii online ce contine informatii din diverse domenii, va sta la dispozitie doar pe ipedia.ro

After School Orhideea Kids
After School-ul Orhideea Kids isi desfasoara activitatea intre 12:00–20:00. La After School, copilul tau participa la cursuri de creativitate si actorie, face sport cu vedeta Carmen Bruma, si optional, poate alege cursuri de echitatie si de inot.