watchshop.ro
 

Translator si dictionar online in 7 limbi


Titlu: Translator si dictionar online in 7 limbi
Descriere: Translator si dictionar online din limba romana in alte 7 limbi de circulatie internationala si invers. Traduce, corecteaza si pronunta orice cuvant sau expresie in limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, maghiara sau rusa. Foloseste tehnologiile Google Translate si Bing Translator.
URL: http://www.roman-englez.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: dictionare, traducere, google translate, bing translator, microsoft translator, limbi straine

Acest site a fost adaugat in data de 27/09/2010

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 627

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Centru de limbi straine
Centrul de limbi straine Global Team organizeaza cursuri interactive de limbi straine: Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Italiana, etc, atat pentru peroane fizice cat si pentru companii, pe diferite domenii: general, business, tehnic, medical, juridic, hotelier, etc, in Toata tara. Oferim ora demostrativa gratuita in-company pentru firme, si discount de la 7% la contractarea mai multor module!

coperti licenta
coperti licenta copeti diploma direct de la producator cel mai mic pret garantat 30 lei in 48 ore 40 lei in 24 ore 50 lei in regim urgenta

Cursuri de limba engleza Bucuresti - Accesis
Accesis lucreaza cu profesori care au acumulat competentele necesare pentru a sustine cursurile de dezvoltare limba straina. Suntem prima firma care a introdus un sistem online de invatare a englezei si germanei pentru examene.

ro-en.ro
Dictionar roman-englez englez-roman cu facilitati colaborative, lectii si jocuri pentru invatarea limbii engleze, articole si divertisment tematic.

cartescolara.ro
Librarie virtuala - manuale, auxiliare, carte in limba straina, dictionare, culegeri, teste pentru bacalaureat si capacitate