elefant.ro
 

ofelicitare.ro


Titlu: ofelicitare.ro
Descriere: Felicitari animate din care puteti alege pentru a trimite celor dragi. Felicitarile animate sunt o cale deosebita pentru a transmite un gand frumos cu ocazia aniversarilor si a altor ocazii speciale.
URL: http://ofelicitare.ro

Categorie: timp liber > umor
Cuvinte cheie: felicitari sf valentin

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Bancuri
Bancuri.ru este un website cu o colecție de bancuri atent selectate și sortate pe diferite categorii. Bancuri noi, vechi, bune, tari, amuzante și haioase.

Best Video KLN
Best video ever seen on the net. Un site cu filmuleţe de toate genurile...funny video, din toate campionatele de fotbal, reclame faine, etc.

Mos Craciun
Acest site este despre mos craciun si sarbatoarea craciunului unde te poti informa de mos craciun si despre craciun, site ce contine : mos craciun, jocuri mos craciun, mos-ul de craciun, mos craciun si jocuri de craciun, obceiuri de craciun, mos craciun si craciun.

Top vot
Voteaza artistul, politicianul, orasul, locul, fructul preferat. Cele mai hazlii topuri din toate timpurile. Cele mai trasnite voturi.

Gafe.Ro
Cu totii stim cand am facut o greseala. Desi avem dati in care comitem mici greseli, cu totii stim cand greseala a fost atat de mare ca s-a transformat intr-o gafa. Acum imaginati-va cum ar fi sa comiteti o gafa in fata unei tari intregi. Va invitam sa urmariti cu noi cele mai amuzante gafe ale unor presedinti.