elefant.ro
 

Formare profesionala


Titlu: Formare profesionala
Descriere: Lira COP Creative organizeaza cursuri de calificare flexibile in functie de programul de lucru al cursantilor in conformitate cu standardele de formare profesionala pentru o gama diversa de activitati. Scoala noastra va poate implini visele cu eforturi financiare minime.
URL: http://www.cursuridiverse.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: cursuri de calificare, formare profesionala, cursuri calificare, cursuri calificare bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 21/09/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri cosmetica
Cursuri cosmetica in Bucuresti,locatie centrala, cu program si in weekend. Cursuri cosmetica acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, diploma recunoscuta international.

NextFaculty - Next Faculty
NextFaculty is a social learning place for faculty members. Seminar Topics, Paper Presentation, Jobs, Events and Learning form the core part of NextFaculty.

Invata Limba Italiana fara profesor Gratuit, 100 lectii audio
Invata si tu Limba Italiana Gratuit. Platesti doar transportul. Curs online de invatare a Limbii Italiene fara profesor din confortul casei tale. Cursul este format din 100 lectii audio care te vor ajuta sa poti purta o conversatie in limba italiana

KidsLife, Universul Copilariei
KidsLife, Universul Copilariei Universul copilariei acasa, la gradinita, la scoala, in familie si nu numai. Informatii utile, sfaturi pentru parinti, fashion, intimitate, armonie in cuplu, jocuri pentru copii, dezvoltare, crestere. www.kidslife.ro

Lucrari de licenta
Va punem la dispozitie lucrari de licenta, lucrari masterat si dizertatii din absolut toate domeniile. Cel mai bun raport calitate - pret!