elefant.ro
 

Texas Driving Safety Course


Titlu: Texas Driving Safety Course
Descriere: We offer an online course to dismiss your traffic tickets.
URL: http://www.texasdriversafetycourse.com

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 08/09/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Revista, presa, editura, librarie, carti, e-books, audiobook
Revista Contemporanul, infiintata in 1981, este o publicatie nationala de cultura, politica si stiinta, in\\r\\npaginile careia se gasesc cele mai proaspete stiri privind evenimentele culturale, sociale si politice din \\r\\nRomania si din strainatate. De asemenea, veti fi la curent cu aparitiile editurii Contemporanul, care \\r\\nva pune la dispozitie un protofoliu variat de carti de calitate, atat romane si carti de beletristica, cat si \\r\\nvolume de filosofie, eseu, poezie si arta.

Atelierele ILBAH Ploiesti – Cursuri de calificare si formare profesionala
CursuriCalificarePloiesti.ro reprezinta portalul cursurilor de calificare, initiere si perfectionare organizate de Atelierele ILBAH pe raza Municipiului Ploiesti. Compania noastra este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare , initiere si perfectionare.\\r\\n

Kids Club - Centru Educational
Centrul Educational Kids Club este prezent in cele mai importante zone ale Bucurestiului si este format din gradinite, scoala primara, cresa, afterschool si beforeschool. Ne gasiti in Dristor, Militari, Baneasa, si Lacul Tei. Ne recomanda experienta de 12 ani in domeniul educational din Romania. Toate locatiile beneficiaza de spatii generoase, bucatarie proprie, personal calificat, transport, supraveghere video, securitate absoluta asigurata prin contract cu firma de paza si protectie de top.

Materiale didactice,Mobilier scolar,Table Scolare
Furnissa producator,importator si distribuitor de echipament didactic va prezinta o gama de peste 3000 de articole destinate modernizarii procesului de invatamant.Ne adresam in egala masura atat institutiilor publice de invatamant - gradinite, scoli, licee, universitati cat si clientilor privati.Furnissa - Un brand puternic capabil sa ofere solutii complete.

After School Ploiesti
Gradinita ofera un program echilibrat de invatare prin joaca, pentru dezvoltarea cognitiva, creativa, socio-emotionala si fizica a copiilor prin activitati corepunzatoare varstei lor. Noi oferim copiilor nostri atentia de care au nevoie.