vivacredit.ro
 

Pluricontab


Titlu: Pluricontab
Descriere: Contabilitate - consultanta financiar contabila, contabilitate, salarizare, expertiza. Oferim SERVICII CONTABILE si SERVICII DE CONSULTANTA (lista detaliata o puteti accesa pe pagina noastra www.pluricontab.ro)
URL: http://www.pluricontab.ro/

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 16/08/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 72

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

HSEQ CONSULTING PLOIESTI - EVALUAREA RISCULUI SI FORMARE PROFESIONALA
HSEQ Consulting Ploiesti este o structura complexa de consultanta care acopera toate nevoile unei firme, de la infiintare pana la strategia de dezvoltare ulterioara. HSEQ Consulting iti ofera tot ceea ce iti poti dori de la consultantul tau: servicii personalizate, experienta intr-un mediu in continua schimbare si serviciile unei echipe profesioniste si dinamice.Suntem liderul local pe piata de consultanta in domeniul managementului sigurantei si al furnizorilor de formare profesionala.

Panel Pro Construct
Firma de constructii oferim servicii de cea mai buna calitate la cel mai avantajos pret.Ridicam imobile la rosu ,renovam imobile civile,tencuieli,placari interioare si exterioare.

Proiectari si amenajari acvarii la profesionale
Firma specializata executa la comanda acvarii personalizate, acvarii apa dulce, acvarii marine, decoruri deosebite pentru hoteluri, restaurante, pensiuni, baruri, cluburi, spatii comerciale si publice,cabinete etc. Realizam proiecte grafice 2D, 3D, proiectam si amenajam helestee, iazuri, cascade, perdele apa, fantani arteziene, de asemenea executam acvarii vanzare peste viu si acvarii supermarket.

Intercom T&T
Intercom T&T SRL este o companie cu punct de lucru in Ploiesti str.Mihai Bravu nr.246, infiintata in anul 2007 ce asigura servicii ecologice transport, colectare,depozitare si comercializarea deseurilor periculoase si nepericuloase.

Automatisme.Ro - sisteme automate, automatizari porti, bariere automate
Automatisme.Ro – Va oferim servicii de inalta calitate la cele mai mici preturi, motoare pentru porti batante, glisante, motoare pentru usi de garaj, sisteme automate, bariere automate, stalpi retractabili si multe altele. Va asteptam pe www.automatisme.ro