elefant.ro
 

Cursuri engleza, cursuri franceza


Titlu: Cursuri engleza, cursuri franceza
Descriere: CURSURI ENGLEZA SI CURSURI FRANCEZA organizate in Bucuresti de Top Quality Management. Cursurile de engleza sunt autorizate CNFPA si se desfasoara in sistem searal sau week-end. Pentru detalii contactati Departamentul Cursuri. www.engleza-franceza.ro
URL: http://www.engleza-franceza.ro/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 13/08/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Terapie copii nevazatori
Centrul essmi ofera activitati de gradinita pentru nevazatori,logopedie,dans sportiv pentru copii,terapie nevazatori,educatie vizuala pentru copii nevazatori.

After School 1, UNU, sector 1
After School 1, UNU, sector 1 Centrul nostru educational este situat in zona Piata Dorobanti, in apropiere de Jean Monnet si metroul Aviatorilor. After school, sector 1 dorobanti. Ajutor teme copii, Cursuri de dezvoltare personala. afterschool1.ro

NextFaculty - Next Faculty
NextFaculty is a social learning place for faculty members. Seminar Topics, Paper Presentation, Jobs, Events and Learning form the core part of NextFaculty.

Micii biologi
Pentru “micii biologi” de toate varstele. Biologia pe intelesul tuturor. Un blog educativ care permite folosirea experientei noastre pentru a invata.

gradinite
Cel mai complex ghid de gradinite din Romania, unde puteti gasi descrieri complete, galerie de poze, tururi virtuale si multe alte facilitati.