vivacredit.ro
 

MERCENARUL ROMAN


Titlu: MERCENARUL ROMAN
Descriere: angajeaza-te mercenar, in legiunea straina,in afganistan,cei mai cautati teroristi si recompense pe capul lor,delta force,sas,legiunea straina,sri,sie,acvila,tot ce vrei despre trupele speciale romanesti si straine,stiri mondene,divertisment,fete sexy,boc-basescu mercenari.
URL: http://mercenarul.weblog.ro/

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: mercenar, munca, bani, antitero, legiune.

Acest site a fost adaugat in data de 09/08/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 890

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

USA Jobs in IT & Computer
Munceste in America - cauta joburi in IT computer, networking, software

Catering Crew Group
Cateringcrewgroup este un portal de locuri de muncă, care oferă servicii de selecție a echipajului și de gestionare online pentru industria de catering si companiilor interesate.

Marire de salariu
Cum sa ceri o marire de salariu.

USA Jobs in support
Munceste in America in suport tehnic, suport IT, servicii cu clienti, suport hardware, operator suport in telecomunicatii. Trimite un CV si angajeaza-te ca customer support analyst, customer support manager, client support manager

YourJobs - locuri de munca, joburi in strainatate
YourJobs, intr-un nou format grafic, vine sa iti prezinte joburi noi si extrem de interesante. Cu YourJobs informatiile necesare in gasirea unui loc de munca sunt la indemana ta, trebuie doar sa accesezi sectiunea Articole, Training sau Forum special create pentru informarea ta. De acum, gasirea unui loc de munca nu mai este o problema, cu YourJobs totul devine extrem de simplu...YourJobs Specialistul tau in cariera, mereu langa tine!