vivacredit.ro
 

MERCENARUL ROMAN


Titlu: MERCENARUL ROMAN
Descriere: angajeaza-te mercenar, in legiunea straina,in afganistan,cei mai cautati teroristi si recompense pe capul lor,delta force,sas,legiunea straina,sri,sie,acvila,tot ce vrei despre trupele speciale romanesti si straine,stiri mondene,divertisment,fete sexy,boc-basescu mercenari.
URL: http://mercenarul.weblog.ro/

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: mercenar, munca, bani, antitero, legiune.

Acest site a fost adaugat in data de 09/08/2010

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 892

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Publicare carte. Din orice domeniu. Drepturi de autor de pana la 70 la suta
www.self-publishing.ro este o platforma online dedicata publicarii, tiparirii, promovarii si distributiei nationale si internationale a cartilor autorilor romani. E simpu. Fa-ti cont si publica!

Job Hunting Trade
www.jobsbacau.ro primul site de recrutare online din Bacau anunturi de angajare GRATUITE , anunturi PROMO, baza de date cu peste 25.000 de CV-uri din Bacau, promovarea imaginii companiei dvs. Job Hunting Trade - HEAD HUNTING de personal personalizat pe cerintele companiei dumneavoastra de recrutare, pachete de recrutare pe nivele de experienta Tel 0771.261.619 Fax 0334.814.411 Traian Bocanet 0745.331.907 Email office@jobsbacau.ro

Studio Videochat Constanta
Premium Studio Videochat Constanta, angajeaza modele pentru activitatea de videochat, oferim confidentialitate si seriozitate cat si cele mai bune conditii de munca. Echipa de administrare a Premium Studio exclusiv feminina.

locuri de munca
Lista site-urilor de locuri de munca romanesti si straine

Munca la domiciliu
Un site profesionist care te invata sa faci bani pe internet si care iti ofera posibilitatrea de a-ti mari veniturile din confortul domiciliului tau.