orange.ro
 

MERCENARUL ROMAN


Titlu: MERCENARUL ROMAN
Descriere: angajeaza-te mercenar, in legiunea straina,in afganistan,cei mai cautati teroristi si recompense pe capul lor,delta force,sas,legiunea straina,sri,sie,acvila,tot ce vrei despre trupele speciale romanesti si straine,stiri mondene,divertisment,fete sexy,boc-basescu mercenari.
URL: http://mercenarul.weblog.ro/

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: mercenar, munca, bani, antitero, legiune.

Acest site a fost adaugat in data de 09/08/2010

Voturi luna acasta : 5

Voturi total : 861

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Lucrezi acasa
Vrei sa faci bani, vrei sa fii liber dar sa ai un venit stabil si bun? vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? nu mai faci fata cu plata ratelor. Inseamna ca ai nevoie de un loc de munca la domiciliu.

rom-bizzafaceri
De ce sa mai pleci la munca in afara , cand poti sa castigi acasa la tine sute de euro lunar ? Tu iti coordonezi singur viata ! Iti trebuie timp si un calculator pentru a reusii. Nu mai ezita si incearca acum fara obligatii.

Home Jobs la domiciliu
Munceste la domiciliu din propria ta acasa pentru ca sa ai mai mult timp liber pentru familia ta. Trimite un CV pentru joburi full time sau part time care le poti face de acasa. Lucreaza ca seo analyst, seo manager, translator, introducere de data pe calculator, support.

Jobul tau
Cuantic Top este primul site care isi propune sa aduca laolalta candidati, angajati si angajatori, pentru a se cunoaste si ajuta reciproc. Cuantic Top iti ofera spatial si suportul pentru a intra in contact cu cei de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta business-ul, abilitatile sau cariera.

2 Work Labour Solutions | Recrutare | Leasing Personal | Payroll
Suntem un nou jucător pe piața resurselor umane din România. Parte a grupului olandez 4 Works Holland, ce beneficiază de 10 ani de experiență în piața internațională a resurselor umane.\\r\\nFiliala din România și-a propus să livreze servicii de recrutare, leasing de personal și payroll, îmbinând stilul de management olandez cu nevoile specifice ale pieței locale.\\r\\n