vivacredit.ro
 

PROMA MACHINERY


Titlu: PROMA MACHINERY
Descriere: Proma Machinery ofera solutii integrate pentru prelucrare metal si lemn printr-o gama completa de masini-unelte profesionale.Produsele Proma se bazeaza pe vasta experienta de producator si distribuitor a holdingului Proma-Group care a fost consolidat de catre Proma Cehia.Proma Machinery ofera o gama completa de masini-unelte si scule profesionale cu peste 6000 de produse care beneficiaza de cel mai bun raport calitate-pret
URL: http://www.proma.ro/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: masini-unelte, prelucrare tabla, prelucrare lemn, prelucrare metal

Acest site a fost adaugat in data de 06/08/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 2120

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Inchirieri Utilaje Constructii
Inchirieri Utilaje Constructii pentru proiecte civile si industriale, utilajele sunt noi si oferim suport tehnic in maxim 48 de ore. Orice utilaj de constructii va fi inlocuit in maxim 72 ore daca nu poate fi reparat.

Toaleta ecologica
Producem si comercializam:tarabe de piata,mese pentru piata,tarabe pentru flori,fose septice,toalete ecologice,scaune stadion,mobilier comercial,mici piese de mobilier din pvc,cosuri gunoi stradale.Utilizand diferite tehnologii si folosind materiale din cele mai complexe gelcoat armat cu fibre de sticla ,pvc termoformat armat cu fibre de sticla ,pvc extrudat de inalta densitate pentru a putea indeplini cerintele clientilor nostrii.

RCA-BROKER
Este dificil sa va interesati la fiecare societate de asigurari ce pret au politele in functie de necesitatile si datele Dumneavoastra sau ale masinii. Rca broker va pune la dispozitie formulare complete pentru a solicita oferte de la cele mai serioase companii de asigurari din Romania.

Cazare Targu Jiu - Hotel Europa
hotel ieftin targu jiu, restaurant targu jiu, cazare targu jiu, hotel 3 stele tg jiu

Echipamente termice
Firma noastra import si comercializeaza o gama larga de echipamente pentru centrale termice, panouri solare, plane si tuburi vidate, WESTECH, SUNSYSTEM, tuburi vidate nepresurizate in sistem termosifon cu boiler, controlere, regulatoare diferentiale de temperatura, boilere bivalente, 2 serpentine, 1 serpentina,