vivacredit.ro
 

PROMA MACHINERY


Titlu: PROMA MACHINERY
Descriere: Proma Machinery ofera solutii integrate pentru prelucrare metal si lemn printr-o gama completa de masini-unelte profesionale.Produsele Proma se bazeaza pe vasta experienta de producator si distribuitor a holdingului Proma-Group care a fost consolidat de catre Proma Cehia.Proma Machinery ofera o gama completa de masini-unelte si scule profesionale cu peste 6000 de produse care beneficiaza de cel mai bun raport calitate-pret
URL: http://www.proma.ro/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: masini-unelte, prelucrare tabla, prelucrare lemn, prelucrare metal

Acest site a fost adaugat in data de 06/08/2010

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 2143

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Infiintari Firme Bucuresti-Ilfov
Compania noastra va poate infiinta firma in cel mai scurt timp, cu minim de costuri. O echipa de profesionisti, cu o bogata experienta in domeniu, va asteapta cu urmatoarele servicii: - infiintari firme; - infiintari firme SRL-D; - deschidere punct de lucru; - alte operatiuni.

Schema sinoptica
Schema sinoptica - Interfata grafica a statiei de productie.

RCA Online
Suntem o societate de intermediere in asigurari infiintata in anul 2005 , ce colaboreaza cu majoritatea societatilor de asigurari autorizate in Romania , cu activitate in 12 judete . Oferim cel mai ieftin RCA , CASCO si rezolvare eficienta daune.

infiintare firma | infiintari firme | Biz Consult
Societatea noastra este specializata in servicii de consultanta si infiintare societati comerciale. Activam atat in Bucuresti si Judetul Ilfov, cat si in Galati si judetul Galati. Oferim servicii de infiintari firme la pretul avantajoase intr-un timp cat mai scurt.

accesorii fete
Iti place stilul rock? Esti in cautarea unui magazin de acest gen? Intra pe 13thfloor.ro