elefant.ro
 

Curs excel


Titlu: Curs excel
Descriere: Curs-excel este cea mai moderna si usoara modalitate de a invata cum sa folosesti Excelul la maxim. De la notiunile de baza pana la functiile avansate de folosire a formulelor.
URL: http://www.curs-excel.ro/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Curs excel, Curs excel online, Cursuri excel

Acest site a fost adaugat in data de 03/08/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

dictionarenglezroman.ro
Dictionar englez roman - ENRO.ro - dispune de 26.702 cuvinte Ón limba engleza precum si traduceri a 20.843 expresii uzuale si mai putin uzuale, fiind totodata extrem de rapid si usor de utilizat.

Revista Tus ...ghidus!
Revista Tus este o revista online pentru copii cu povesti, poezii, benzi desenate, jocuri, concursuri si scurte filmulete pentru copii. revista Tus este disponibila in limbile romana, franceza, maghiara, germana si engleza si poate fi o buna sursa de material didactic si o modalitate de petrecere a timpului liber de catre copii.

Cursuri calificare Bucatar
Tehno Art Solution ofera cursuri de calificare si reconversie profesionala, la standarde internationale. Absolventii cursurilor de calificare sunt acreditati de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei printr-o diploma recunoscuta international. Mai multe detalii despre cursuri calificare bucatar gasiti vizitand website-ul nostru.

Librarie Online de Carti Diverse
Librarie online de carti diverse , reduceri considerabile la mai multe carti comandate , librarie online de carti diverse pentru toate gusturile

MarkantConsult
Suntem o echipa de oameni pasionati, practicieni, cu dorinta de a oferi excelenta in consultanta si training. Specializati in: management, vanzari, comunicare si promovare. Dezvoltam programele discutand cu managerii si participantii, pentru a afla nevoile reale de invatare. Participantii adopta comportamente constructive, care duc la rezultate pe termen lung.