vivacredit.ro
 

elforum.ro


Titlu: elforum.ro
Descriere: Forum specializat pe electronica.
URL: http://www.elforum.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: electronica

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Sunwer Romania - becuri ecologice cu microchipLED, panouri fotovoltaice
Sunwer Romania, cel mai mare furnizor de becuri ecologice cu microchipLED, panouri fotovoltaice, iluminat stradal cu, semnalistica rutiera si ecrane cu microchipLED-uri.

Panasonic
Panasonic este una din cele mai prestigioase firme de electronice. Fondata in 1918, de-a lungul timpului devine una din cele mai longevive firme japoneze.

FORUMUL ELECTRONISTILOR
Scopul acestui forum este de a rezolva problemele întâmpinate în depanarea aparatelor electrice, electronice şi electrocasnice. De asemenea forumul vine şi în ajutorul tinerilor şi a începătorilor care doresc să-şi îmbogățească cunoştințele.

Cum sa alegi un frigider no frost
\'Cum sa alegi un frigider no frost\' te ajuta sa gasesti produsul potrivit nevoilor tale. Intra acum pe \'Cum sa alegi un frigider no frost\' si vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea alege exact ce trebuie!

De aici iti alegi cel mai bun televizor
\'De aici iti alegi cel mai bun televizor\' te ajuta sa gasesti produsul potrivit nevoilor tale. Intra acum pe \'De aici iti alegi cel mai bun televizor\' si vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea alege exact ce trebuie!