elefant.ro
 

locuri-de-munca.net


Titlu: locuri-de-munca.net
Descriere: Portal de resurse umane, oferte de munca, cereri de munca, motor de cautare, modele de CV-uri europene, codul muncii, documente utile.
URL: http://www.locuri-de-munca.net

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: codul muncii, documente utile, oferte de munca, cereri de munca

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

CONTABIL CARMEN GLAFIRESCU
administrare imobile (vile, blocuri, complexe rezidentiale), contabilitate si administrare tehnica, audit, expertize contabile, formulare fiscale, Punem la dispozitie si personal pentru curatenie (salubritate) la cele mai avantajoase preturi. Numai personal specializat cu experienta.La cerearea Administratiei imobilului putem punem la dispozitie si personal de paza in holul blocului, in cele mai avantajoase conditii

Angajari Videochat
Angajam modele pentru activitate videochat in conditii de lux si procent progresiv 60-80 % + carte de munca.Castiguri garantate 1000 - 4000 $ ! Studio videochat cu o experienta de 5 ani in domeniu.Nu ezita,contacteaza-ne pentru mai multe detalii. www.angajari-videochat.com este alegerea potrivita !

Joburi in strainatate - Germania
Locuri de munca in Germania cu angajator direct. Locuri de munca in strainatate pentru: Bucatari, Ospatari, Asistenti Medicali, Soferi tir, Receptioneri, Infirmieri, Ingrijitori Batrani, Electricieni, Mecanici si multe alte joburi in diferite domenii de activitate.

Locuri de munca strainatate
Site-ul e-locuridemuncastrainatate ofera informatii si sfaturi celor care cauta stabilitate financiara peste granitele Romaniei. Problemele economice,criza financiara si inflatia reprezinta factorii decizionali pentru romanii ce decid sa obtina un loc de munca in strainatate.

USA Jobs in finance (financiar)
Cauta joburi in domeniul financial/contabil in America. Cauta locuri de munca in finante, banci, stock market, wall street; ca asistent manager, economist, referent economist, contabil, asistent contabil, contabil sef, accountant. Trimite un CV