orange.ro
 

HappyDental


Titlu: HappyDental
Descriere: Happy Dental este cabinetul stomatologic de care aveti nevoie.Happy Dental iti oferai o atmosfera moderna , relaxanta menita sa iti invingi teama de dentist. De asemenea echipa tinara si entuziasta este gata sa te ajute cu profesionalism Happy Dental iti garanteaza ca sanatatea ta iti este protejata prin sterilizarea ultra-performanta a instrumentarului stomatologic si utilizarea echipamentelor de unica folosinta iar medicii urmeaza cursuri de specializare (educatie medicala continua)
URL: http://www.happydental.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Lumineers, implant dentar, ploiesti, clinica stomatologica, stomatologie, implantologie

Acest site a fost adaugat in data de 19/07/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Ejaculare precoce
Clinicile On reprezinta o retea internationala de clinici specializate in care se ofera tratament pentru disfunctiile sexuale masculine. Sunt prezentate date despre companie, tipurile de servicii si datele de contact ale clinicilor din tara. In cadrul Clinicilor On se ofera tratament pentru disfunctii sexuale masculine: impotenta, ejaculare precoce, erectie slaba.

Invinge Diabetul cu Olimpiq StemXcell SL
Olimpiq StemXCell SL este un tratament naturist special pentru diabet. Olimpiq StemXCell SL scade glicemia prin stimularea cresterii numarului de celule stem. Produs 100% natural pentru controlul diabetului si scaderea glicemiei Olimpiq StemXCell SL este cel mai eficient tratament naturist pentru diabet.

uleiurile aromatice din natura
Uleiurile esențiale sunt obținute din plante, fructe, flori, arbori sau copaci mai exact din frunzele, mugurile, rădăcină sau coaja acestora. Modul de fabricare diferă în funcție de sursă.

Biomicin.ro - Proiect Fares Biomicin
Povestea Fares incepe de pe timpurile stramosilor daci, apoi a renascut in 1929 la poalele Sarmisegetuzei, prin munca farmacistului Andrei Farago, pionierul fitoterapiei romanesti. In prezent, Fares este lider pe piata ceaiurilor si a remediilor din plante medicinale din Romania, datorita respectului pentru traditie si pasiunii cu care intreaga echipa de specialisti descopera moduri noi de a folosi plantele in slujba sanatatii oamenilor.

Vitalife.ro - Slabeste sanatos!
Solutii profesionale si programe Herbalife pentru controlul greutatii. Ingrasare, mentinere, slabire sanatoasa cu Herbalife. Diete eficiente. Cure de slabire. Oportunitate de afacere. Beneficiaza de calitatea Herbalife.Slabeste sanatos! Intreaba-ma cum ! Suna-ma acum!