orange.ro
 

HappyDental


Titlu: HappyDental
Descriere: Happy Dental este cabinetul stomatologic de care aveti nevoie.Happy Dental iti oferai o atmosfera moderna , relaxanta menita sa iti invingi teama de dentist. De asemenea echipa tinara si entuziasta este gata sa te ajute cu profesionalism Happy Dental iti garanteaza ca sanatatea ta iti este protejata prin sterilizarea ultra-performanta a instrumentarului stomatologic si utilizarea echipamentelor de unica folosinta iar medicii urmeaza cursuri de specializare (educatie medicala continua)
URL: http://www.happydental.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Lumineers, implant dentar, ploiesti, clinica stomatologica, stomatologie, implantologie

Acest site a fost adaugat in data de 19/07/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

acupunctura
Centrul naturist Steaua divina din Bucuresti și brasov efectueaza ședințe de acupunctura cu ace pentru tratament la: nevralgii, obezitate, alergii, ulcer etc. Totodata, clinica noastră ofera și tratamente naturiste cu ajutorul la acupunctura lichida, prin remedii naturiste ce stimuleaza circulatia energiei prin meridianele corpului uman.

Pat medical ingrijire domiciliu
Suferi de handicap locomotor si esti imobilizat la pat? Suferi din cauza aparitiei escarelor? Patul medical pentru ingrijire la domiciliu este creat pentru a te ajuta si pentru ati oferi confort.

Scleroza multipla simptome (scleroza in placi)
Scleroza multipla simptome si tratament. Cabinet de recuperare medicala in Bucuresti pentru diferite afectiuni cum ar fi: spondiloza cervicala, hernie de disc, scleroza in placi, scolioza, lordoza, entorsa, fractura, luxatie etc

Tratamente hemoroizi
Tratamente pentru hemoroizi. Hemoroizii afecteaza cam 80 la suta din populatie si majoritatea oameniilor nu stiu ca sufera de aceasta boala.

Harmony Clinic
Harmony Clinic este un centru holistic de detoxifiere. Oferim servicii ca: Reflexoterapie, Colon hidroterapie, Ionic Detox, Hopi Candle, Rebounding, Galvanic Spa, Masaj si Yoga