vivacredit.ro
 

HappyDental


Titlu: HappyDental
Descriere: Happy Dental este cabinetul stomatologic de care aveti nevoie.Happy Dental iti oferai o atmosfera moderna , relaxanta menita sa iti invingi teama de dentist. De asemenea echipa tinara si entuziasta este gata sa te ajute cu profesionalism Happy Dental iti garanteaza ca sanatatea ta iti este protejata prin sterilizarea ultra-performanta a instrumentarului stomatologic si utilizarea echipamentelor de unica folosinta iar medicii urmeaza cursuri de specializare (educatie medicala continua)
URL: http://www.happydental.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Lumineers, implant dentar, ploiesti, clinica stomatologica, stomatologie, implantologie

Acest site a fost adaugat in data de 19/07/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Produse Pharma Dacica, Royal Nutrition. Protector Antiradiatii Eka Medical
In magazinul nostru online gasiti remedii naturiste diverse cum ar fi: Activ Zeolit Silicic, Alga calcaroasa (Lithothamnium calcareum), Biostem, Articular Protect, Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis) etc. Preturi ieftine la comenzi online.

Cabinet de Masaj si Reflexoterapie Sibiu
Cabinet de masaj si reflexoterapie situat in Sibiu, va ofera la un nivel profesional o gama completa de servicii de profil ce includ: masaj si reflexoterapie, masaj terapeutic - recuperare medicala, masaj anticelulitic, cursuri specializare, toate acestea intr-un decor intim si elegant.

Tratament acnee
Site-ul destinat pacientilor cu acnee si persoanelor afectate de acnee (familia, prietenii, cunostintele pacientilor cu acnee). În cadrul acestui site veti gasi informatii despre acnee, cauze acnee, factorii agravanti si favorizanti pentru acnee, evolutia si tratamentul în acnee, precum si sfaturi privind modul de abordare multidisciplinar al bolii.

Pediatrie Brasov, clinica pediatrie brasov Mitrica Maria
Pediatrie Brasov Mitrica Maria, clinica pediatrie brasov. Doctor in medicina si sef lucrari catedra de pediatrie Facultatea de Medicina Brasov. Doctor in medicina, medic primar pediatru - neonatologie, pneumologie, cardiologie, gastroenterologie, hematologie, urologie si puericultura

Cabinet stomatologic Bucuresti
AquaDent - cabinet stomatologic Bucuresti, servicii de stomatologie de cea mai inalta calitate. Pentru mai multe detalii si cum sa ajungeti la cabinetul nostru de stomatologie, vizitati site-ul nostru www.aquadent.ro