vivacredit.ro
 

GymStyle


Titlu: GymStyle
Descriere: • Sala de fitness Gym Style este situata in imediata apropiere a statiei de metrou Constantin Brancoveanu. Se adreseaza celor pasionati de sport si de intretinerea corporala. • va punem la dispozitie o gama larga de echipamente si accesorii pentru un antrenament complet: manusi, tricouri, centuri si suplimente nutritive.
URL: http://www.gymstyle.ro/

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: gymstyle, fitness, gym, sala de forta, suplimente nutritive, fitness berceni

Acest site a fost adaugat in data de 13/07/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 359

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

steauafc.com
Site-ul oficial al FC Steaua Bucuresti, interviuri in exclusivitate, meciul in direct, download, free email, jocuri, felicitari

SASH Fifa 2009
Aici se organizeaza campionate fifa09 si 08, uefa non stop. Te asteptam alature noua si demosntreaza ca tu esti cel mai bun!

Corporate Games Bucharest
Corporate Games Bucharest crede in schimbarea in bine a stilului de viata al oamenilor, prin sport si miscare. Aceasta este motivatia noastra pentru a crea platforme competitionale, evenimente si unelte specifice care aduc valoare atat clientilor corporate cat si oamenilor cu care interactioneaza prin intermediul marketingului sportiv. Corporate Games este teambuilding, CSR, networking, sport si turism. Pot participa si prietenii si familiile angajatilor companilor.

Cel mai super site de wrestling
cel mai tare site de wrestling cu caricaturi superstaruri tna ecw raw smackdown si pay per view

Campionatul Mondial de Fotbal Fifa 2010 Africa de Sud
World Cup 2010. Stiri, programul si rezultatele meciurilor, echipele calificate, jucatorii si antrenorii acestora, forum de dezbateri si comentarii pe marginea Turneului Final din Africa de Sud.