vivacredit.ro
 

Petreceri copii


Titlu: Petreceri copii
Descriere: Petreceri pentru copii. Animatorii nostri vor da viata cu maiestrie celor mai iubite personaje de poveste sau din desene animate, toate acestea impreuna cu un intreg arsenal de jocuri, concursuri, si multe, multe alte surprize!
URL: http://www.petreceri-copii.biz

Categorie: diverse > copii
Cuvinte cheie: petreceri copii, animatori, clowni, animatori petreceri copii, clown petreceri copii

Acest site a fost adaugat in data de 12/07/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Magazine pentru copii
Magazine de vestimentatie si jucarii pentru copii. Lista cu magazine speciale pentru copii din toate judetele tarii

Locatie petreceri copii - La Iris
In Cotroceni, chiar langa Gradina Botanica, intr-o vila eleganta se gaseste La Iris, primul club de familie din Bucuresti. Aici va asteapta un loc de joaca pentru copii intre 0 si 14 ani, terasa, gradina, ,,casuta in copac\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" si cafenea eleganta pentru parinti. La Iris este cea mai prietenoasa locatie petreceri copii si adolescenti.

Magicbebe
Magazinul Magic Bebe se adreseaza copiilor, de la nou nascuti pāna la vārsta de 5 ani, oferind o colectie bogata de haine si accesorii, incaltaminte, jucarii, produse de igiena, articole puericultura mare si mica.

Petreceri pentru copii cu animatori in Bucuresti
Va oferim animatori la petreceri pentru copii in Bucuresti, interpretand personaje din povesti si desene animate. Animatie, pictura pe fata si modelaj baloane.

Jucarii
Jucarii pentru copii de toate varstele de la magazine online cunoscute in domeniu. Cumparati jucarii online si primiti la domiciliu cel mai frumos cadou pentru copilul dumneavostra.