vivacredit.ro
 

Super gard


Titlu: Super gard
Descriere: Oferta de garduri este foarte variata. Va stau la dispozitie garduri din stâlpi si plasa de sarma, garduri cu stalpi si panouri de lemn, si în functie de optiuneadumneavoastra cu sau fara fundatie. Oferta noastra mai include si garduri din fier forjat ce pot avea diferite modele si tipuri de fundatie.
URL: http://www.supergard.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: gard, garduri, stalp, stalpi, lemn

Acest site a fost adaugat in data de 12/07/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1100

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

UserBar,Avatar Signature Generator
Vrei sa iti creezi un avatar cu numele tau sa un unserbar pentru forum ori o semnatura? Intra aici introduci un text alegi un font o culoare si o imagine apoi apesi butonul creeaza ! INTRA ACUM !!

Foraj percutie
CBS Subtraversari va ofera servicii profesionale de foraj orizontal dirijat, pentru a evita saparea de santuri sau dislocarea terenului, economisind astfel timp, in raport cu alte tehnologii.

Mangalia Cetatenilor Responsabili
Asociatia este o organizatie neguvermanentală , neetnică , neconfesională ,\\r\\nnesubordonată partidelor politice , cu scop lucrativ nonprofit , cu personalitate juridică , ce\\r\\nreuneste prin libera adeziune persoane care ofera contributia lor materială , cunostintele si\\r\\nactivitatea lor proprie in folosul comunitătii locale.\\r\\n

Manechin croitorie
manechin croitorie ajustabil marimea 36-42 perfect pentru designeri si producatori de imbracaminte. Manechinului de croitorie ajustabil i se poate ajusta masura gatului, ajustare precisa a soldurilor, taliei si bustului cu 12 cadrane( cate 3 pentru fiecare), ajustare pe inaltime pana la 170 cm , pe spate are burete , este acoperit cu material din nylon si are o baza stabila.

Service porti automate
Firma DiViD Technology va ofera seviciul de service pentru porti automate, usi de garaj sau bariere, pentru produsele din gama Nice si Mhouse, echipa noastra de specialisti se va deplasa la locatia dumneavoasta pentru remediera erorilor de functionare sau repararea defectiunilor aparute la sistemul de automatizare.Firma noastra poate asigura service si piese de schimb pentru sistemele de automatizare chiar si la sediul firmei noastre din Splaiul Unirii 313 Bucuresti