elefant.ro
 

Florida Permit Test


Titlu: Florida Permit Test
Descriere: Florida Permit Test - The State of Florida requires every new driver to complete a traffic law substance abuse education course before being eligible to take their Florida Permit Test.By completing our TLSAE course you are automatically registered to take your DHSMV Learner\'s Permit Test online. DHSMV has given our Florida Traffic Law and Substance Abuse Education course their official stamp of approval.
URL: http://www.tlsae-course.com/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: drug and alcohol course, florida permit test, learners permit test, drug and alcohol test

Acest site a fost adaugat in data de 12/07/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Coaching
Coaching Vision organizeaza cursuri de coaching si dezvoltare personala pentru firme si persoane fizice.

AME after school Baneasa
Activitati: servirea mesei de pranz si a gustarii de dupa-amiaza; asistarea si sprijinitea copiilor in efectuarea temelor si pregatire suplimentara; limba engleza; aikido, karate (optional); activitati recreative, jocuri educative.

Centru Piticot - cresa, gradinita si after school
Dragi Pitici va asteptam in clasele noastre, la cresa, la gradinita, dar si la afterschool, sa va bucurati in fiecare zi de minunata copilarie. Personajele din povesti si oamenii minunati cu care lucram, va ajuta pe voi, dragi pitici, sa fiti curajosi si buni, sa va bucurati de copilarie si sa crestesti oameni mari si frumosi. Centru Piticot este gazda voastra pentru distractie si multa voie buna, pentru cei mari si pitici.

Invata Germana
Invata germana online cu ajutorul acestor cursuri gratuite cu suport audio. Site-ul include 33 de dialoguri, abecedar complet, 19 lectii pentru incepatori (toate cu suport audio), ghid gramatical si exercitii de gramatica rezolvate.

Cursuri de engleza pentru copii
Suntem un centru de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge si am initiat acest proiect din pasiunea pe care o avem pentru limbile straine si din dorinta de a transmite cursantilor nostri cat mai multe cunostinte folosind metode de predare inovatoare si flexibile inspirate de modelul international, avand la baza materiale de studiu potrivite pentru fiecare nivel de cunoastere a limbii.