vivacredit.ro
 

Hotel splendid de 4 stele Mamaia Romania


Titlu: Hotel splendid de 4 stele Mamaia Romania
Descriere: Hotel Splendid de 4 stele din Mamaia,creat pentru turismul de business.66 de locuri, restaurant, sala de conferinte Insignia spatii de relaxare spatiu pentru desfasurare team-building-urilor, work-shop-urilor, conferintelor.\\r\\n
URL: http://www.splendidhotel.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Accommodation, litoral, rezervari, booking

Acest site a fost adaugat in data de 06/07/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Ghid turistic Apuseni
Ghid turistic Arieseni : Cazare Arieseni, cai de acces, spatii de cazare, atractii turistice, Vremea Arieseni, trasee marcate pentru drumetii, albume de fotografie, traditiile din Tara Motilor, informatii Apuseni.

Grand Accommodation cazare in Bucuresti
Oferim spre inchiriere garsoniere si apartamente cu 2 camere (1 dormitor) situate in zona ultracentrala a Bucurestiului (Piata Romana - Piata Universitatii - Sala Palatului). Toate apartamentele sunt renovate recent, complet mobilate si echipate si sunt dotate cu : aer conditionat, tv + cablu tv, linie telefonica, conexiune internet wireless, bucatarie echipata si baie. Se asigura : cuuratenia si schimbul asternuturilor/prosoapelor la fiecare 3 zile, asistenta tehnica.

Pensiuni Sinaia
Oferte actualizate de cazare in Sinaia. Aproape toate pensiunile din Romania gasesti doar la noi si cea mai buna varianta de cazare in Sinaia. Lista completa a pensiunilor din Sinaia cu cazare care au poze si numere de telefon ale proprietarilor, cazare Sinaia la cele mai bune preturi.

Cazare Oradea, Pensiune, Restaurant
Cazare Oradea, Pensiune, Restaurant Cazare in Oradea la pensiune de 3 stele. Mic dejun inclus. Camere cu AC, wifi, mini-bar. Parcare supravegheata. Situata pe artera de tranzit a municipiului Oradea, in apropierea iesirii spre Arad. www.varadia.ro

Cazare Mamaia
Cazare mamaia, cazare hoteluri mamaia, cazare pensiuni mamaia, cazare vile mamaia, cazare mamaia nord, oferte cazare mamaia, cazare mamaia 2011.