vivacredit.ro
 

Activitati gradinita si after-school


Titlu: Activitati gradinita si after-school
Descriere: La gradinita si after-school Arlechino oferim un mediu educational relaxant in paralel cu activitati optionale menite sa stimuleze cunoasterea celor mici. La Arlechino dispuneti de cadre didactice competente, dotari de cea mai buna calitate si gradinita cu program prelungit.
URL: http://www.arlechino.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: After-school, gradinita sector 2

Acest site a fost adaugat in data de 01/07/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

tolba cu educatie/tabere educationale engleza 2014
Suntem o echipa de tineri entuziasti care doreste sa largeasca orizontul educatiei, privind timpul liber cu alti ochi. Vom organiza in lunile Iulie/August 2014 multiple tabere de vara cu predare intensiva a limbii engleze de catre profesori din Marea Britanie alaturi de programe de teatru, fotografie, creative writing si explorare montana. Multe alte activitati de seara si excursii.

Gradinita Zum Zum
Gradinita Zum Zum, amplasata in Bucuresti,intr-o zona aproape lipsita de trafic auto.Predarea in limbile romana si engleza.Personalul didactic atent selectionat. Va invitam sa descoperiti Gradinita Zum Zum.

Limba română
Site-ul se adresează tuturor celor ce îşi doresc să obţină sau să-şi perfecţioneze cunoştinţele de limba română.

Scoala online
O colectie de site-uri educative. O metoda noua de invatare. A invata poate fi și un hobby. Din cuprins: Calendarul romanilor - Istoria romanilor din fiecare zi. Evenimente romanesti petrecute în Romania de-a lungul secolelor. Biografii de mari personalitati.

Scoala si Afterschool pt. limba Germana
Scoala in limba germana, dupa scoala in limba germana, ateliere de creatie limba germana, cursuri limba germana, ateliere limba germana, meditatii copii limba germana, meditatii adulti limafter school germana Bucuresti, limba germana bucuresti, meditatii germana bucuresti, traduceri germana bucuresti