elefant.ro
 

Da\\\\\\\'Cor Consulting


Titlu: Da\\\\\\\'Cor Consulting
Descriere: Da’ Cor Consulting este o companie tanara si dinamica in domeniul business si advertising, nascuta din dorinta de a pune in practica o experienta de 10 ani in comunicare si relatii cu clientii.\\r\\n\\r\\nRezultatele muncii noastre si satisfactia clientilor, sunt deosebit de importante pentru noi. Nivelul de multumire al clientilor nostrii ne determina sa fim mai ambitiosi si sa oferim servicii de cea mai buna calitate.
URL: http://d-acor.com

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: consultanta, mystery calls, mentenanta, intretinere, evenimnete corporate, evenimente, organizare,

Acest site a fost adaugat in data de 29/06/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Oglinzi
Geamuri Serv este producator de oglinzi din 1994. Folosindu-ne de experienta noastra va asiguram ca utilizarea corecta a oglinzilor poate oferi unei incaperi mici si plictisitoare o noua infatisare, devenind spatioasa si luminoasa. Oglinda poate fi amplasata in orice incapere: hol, baie, camera de zi. Oglinda, pe langa scopul pur practic, infrumuseteaza orice incapere, dand senzatia unui spatiu mai larg.

Service aer conditionat Alba Iulia
Service aer conditionat Alba Iulia va ofera montaj aer conditionat si reparatii aer conditionat pentru orice marca sau model de aer conditionat.

Propolicium Natural | Magazin Online
Preparate naturiste din propolis, alte produse apicole si pulberi de plante adjuvante in tratarea urmatoarelor afectiuni ginecologice: fibrom uterin,candida, chist ovarian, anexita, trichomonas, hemoroizi, fisuri anale, adenon prostata

Romcarbon procesator de mase plastice
Descriere: ROMCARBON este un portofoliu de afaceri care acţionează în principal în domeniul procesării maselor plastice, deservind cu precădere sectoarele alimentar, agricol, industrial, portofoliul nostru de produse reunind peste 2000 de tipo-dimensiuni.

Producator - Tabla Zincata Vopsita
Producator - Tabla Zincata si Tabla Zincata Vopsita (Pre Painted Steel Coils and Hot-Dip Galvanized Steel Coil)