vivacredit.ro
 

plugin.ro


Titlu: plugin.ro
Descriere: PLUGIN - publicatie online dedicata celor interesati de gadget-uri si tehnologie, hardware, software, wwww, gaming, foto, audio, video.
URL: http://www.plugin.ro

Categorie: calculatoare si internet > resurse
Cuvinte cheie: tehnologie, hardware, software, www, gaming, foto, audio, video

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Dictionar francez roman
Dictionar francez roman online. Siteul prezinta de asemenea un scurt istoric si un curs de gramatica al limbii franceze. Serviciul de traducere online este gratuit si se pot traduce cuvinte separate sau fraze cu totul. Limba franceza este o limba vorbita de peste 80 de milioane de oameni ca limba materna si speram ca acest dictionar va va ajuta in comunicarea dvs. cu aceastia.

Soft salon coafura
Soft salon coafura, program salon, rezervari salon. Aplicatia de rezervari online pentru saloane de infrumusetare ofera servicii de gestionare a rezervarilor online dedicate saloanelor de coafura.

Reparatii Calculatoare
Pe site-ul nostru veti gasi cele mai bune servicii de reparatii calculatoare si reparatii pc din Bucuresti si Ilfov. Daca ai nevoie de un specialist noi vom interveni in maxim 2 ore.

wallpapers gratuit pentru calculator
Imagini HD gratis pentru desktop. Wallpapere pentru calculator, laptop sau telefonul mobil si pentru IPod si IPhone. Monitor wide sau normal.

SciNotions blog, science and technology
Scinotions is portal about innovation, science, health, technology and gadgets. The website contains articles on science, medicine, pharmacology, and environment.