elefant.ro
 

Cursuri Limba Germana


Titlu: Cursuri Limba Germana
Descriere: EUROCOR este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda. Si in Romania peste 180.000 de persoane au invatat o limba straina sau si-au dezvoltat cariera alaturi de noi. www.cursuri-germana.eu.
URL: http://www.cursuri-germana.eu

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 29/06/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Activitati gradinita si after-school
La gradinita si after-school Arlechino oferim un mediu educational relaxant in paralel cu activitati optionale menite sa stimuleze cunoasterea celor mici. La Arlechino dispuneti de cadre didactice competente, dotari de cea mai buna calitate si gradinita cu program prelungit.

Texas Driving Safety Course
We offer an online course to dismiss your traffic tickets.

cam balkon
cambalkon

Cursuri de engleza pentru copii
Suntem un centru de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge si am initiat acest proiect din pasiunea pe care o avem pentru limbile straine si din dorinta de a transmite cursantilor nostri cat mai multe cunostinte folosind metode de predare inovatoare si flexibile inspirate de modelul international, avand la baza materiale de studiu potrivite pentru fiecare nivel de cunoastere a limbii.

French Cat - cursuri de franceza
Oferim cursuri de franceza pentru nivel incepator (5 luni, 2 sedinte saptamanale) sau intermediar (conversational). Cursul pentru incepatori este dedicat in principal celor care nu au mai studiat franceza sau au un nivel foarte elementar si doresc sa lucreze sau sa studieze in Franta sau sa obtina un certificat DELF.