vivacredit.ro
 

BANI, Sanatate si Frumusete cu Life Care!


Titlu: BANI, Sanatate si Frumusete cu Life Care!
Descriere: Castiga BANI, Sanatate si Frumusete alaturi de LIFE CARE! INSCRIERE GRATUITA! Recrutari Reprezentanti produse BIO Life Care! Krauter, Logona, AlmaWin, AquaBIO
URL: http://bio-lifecare.yolasite.com/

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: Life Care, BIO, job, Bani, produse bio, cosmetice bio, loc de munca, sanatate, frumusete, Krater

Acest site a fost adaugat in data de 13/06/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 412

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Munca Navigatori - www.emarinar.ro
Inscrie-te in cea mai mare baza de date a navigatorilor nostri romani si cauta printe miile de anunturi de angajare publicate de agenti de renume din Constanta. Ca si agent de crewing poti posta online si gratuit anunturi de angajare pentru marinari romani in cautarea unui loc de munca pe nave de tip container, ahts, bulk carriers, tancuri, pasagere, LNG, LPG si altele.

romjob.ro
Portal national - locuri de munca

Munca in strainatate - Oferte exceptionale
Cauti locuri de munca in strainatate si nu gasesti? Te-ai saturat sa apelezi la servicii de plasare a locurilor de munca in strainatate care nu iti ofera siguranta zilei de maine? Apeleaza cu incredere la serviciile noastre, si iti vom gasi locul de munca perfect pentru tine! La noi se gasesc cele mai bune oferte, joburi atractive pentru toate domeniile, te trimitem oriunde in lume, tinem cont si de dorinte, aspiratii si in special de pregatirea profesionala! Contactati-ne!!

Angajam modele videochat
Angajam modele pentru activitatea de videochat, desfasurata acasa sau la studio cu un program flexibil. Plata se face pe data de 10 si 25 ale luni si se achita cash la studio sau in cont bancar. Conditiile de angajare sunt: - Varsta minima 18 ani (demonstrata cu buletinu). - Limba engleza/franceza minim / mediu. - Cunostinte elementare PC. Contact: 0722.122.916, 0767.528.272 modelevideochat1@yahoo.com modelevideochat2@yahoo.com http://www.modelevideochat.com

Soft Recruitment - Portal de joburi in domeniul IT
Founded in 2014, www.soft-recruitment.ro has come a long way from its beginnings in a recruitment market. When site founder first started out his passion for helping IT community providing the best place to promote and found the latest job opportunities and gave him the impetus to turn hard work and inspiration into to a booming site recruitment. We now serve the IT community from all over Romania and are thrilled to be a part of the quirky wing of the recruitment industry.