orange.ro
 

Congips


Titlu: Congips
Descriere: De-a lungul anilor, firma noastră s-a dezvoltat atât prin lărgirea gamei de produse, cât şi prin modernizarea liniilor de fabricaţie existente, aceasta fiind una dintre preocupările noastre şi la ora actuală. Producator de materiale de constructii
URL: http://www.congips.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: materiale de constructii

Acest site a fost adaugat in data de 07/06/2010

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 1057

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Mancare gatita sector 5
Oferte speciale pizza, promotii meniu pranz si livrare mancare gatita la dispozitia dumneavoastra la Bistro Trafic Greu. Puteti alege dintr-o gama variata de mancare traditionala si internationala la cel mai bun raport calitate-pret.

VIBRATOR BETON
VIBRATOR BETON - www.depozitudescule.ro va ofera vibratoare beton.

Curatatorie si spalatorie
Pentru ca dumneavoastra sa economisiti timp si bani, va oferim si servicii profesionale de modificari si reparatii croitorie. Folosim masini performante de cusut liniare si masini Triplock.

Ulei de masline
Uleiul de masline este un ulei vegetal folosit de obicei in bucatarie care se extrage din fructele de maslin proaspat culese. Mai multe informatii pe site.

Reparatii masina de spalat
Reparatii masini de spalat la domiciliu in Bucuresti si Ilfov. Reparatii masini de spalat rufe automate toate marcile: Whirlpool, Indesit, Ariston, Ardo, Arctic, AEG, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, Bauknecht, Bosch, Candy