smokemania.ro
 

Restaurant Izabel


Titlu: Restaurant Izabel
Descriere: Restaurant Izabel se poate defini ca fiind un local intim si elegant. Ambientul intim combinat cu decorul modern si elegant da o nota suprema locatiei facand totodata din aceasta locul ideal pentru orice tip de evenimente Locatia dispune de un spatiu cu o capacitate maxima de 150 de persoane.
URL: http://www.petreceri-nunti.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: Restaurant, catering, evenimente,

Acest site a fost adaugat in data de 07/06/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1235

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pizza Bacau
Restaurant din Bacău în care poţi servi pizza, îngheţată artizanală 100% naturală, prăjituri şi torturi ca în Italia. Dolce Amaro foloseşte reţete italiene pentru a-ţi răsfăţa papilele gustative cu diverse sortimente de mâncăruri şi deserturi.

Consultanta Culinara
Dotari si design in utilarea bucatariilor ,Implementare norme HACCP ,Training team in locatiile clientilor in domeniul gastronomiei cit si tehnicii servirii ,Servicii de catering privat,la domiciliul clientului cit si in locatia acestuia.

Pizza Bucuresti
Ti-e pofta de o pizza sau alte bunatati? Vrei livrare la domiciliu sau vrei sa iei masa in oras? Gasesti toate informatiile in ghidul Pizza Bucuresti.

cazari.ro
Cazari.ro - oferte de cazare in toata Romania, pensiuni, hoteluri, cabane, vile particulare, rezervari prin telefon sau online

Pizza Venetia – Restaurant Pizza Bucuresti cu livrare la domiciliu
Restaurant Bucuresti cu o gama larga de produse si o ambianta placuta. Gustati cea mai delicioasa pizza din Bucuresti la Pizza Venetia. Pentru meniu si informatii legate de livrare la domiciliu Bucuresti, vizitati www.pizza-venetia.ro