orange.ro
 

Restaurant Izabel


Titlu: Restaurant Izabel
Descriere: Restaurant Izabel se poate defini ca fiind un local intim si elegant. Ambientul intim combinat cu decorul modern si elegant da o nota suprema locatiei facand totodata din aceasta locul ideal pentru orice tip de evenimente Locatia dispune de un spatiu cu o capacitate maxima de 150 de persoane.
URL: http://www.petreceri-nunti.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: Restaurant, catering, evenimente,

Acest site a fost adaugat in data de 07/06/2010

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 1230

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Calul Balan
Calul Balan - restaurant - receptii in aer liber, cocktail-uri, nunti - nunta, serbari campenesti\\\\\\\\r\\\\\\\\ncalul balan, restaurant, receptii, receptii in aer liber, cocktail, nunti, nunta, serbari campenesti, Buftea, lacul buftea, produse culinare, arta culinara, preparate, supe, ciorbe, somn, crap, peste, carne, bauturi, bucatarie, bucatarie traditionala

Catalogul UNIVERSUL ALIMENTAR
Catalog tiparit si baza de date online cu firme de produse alimentare,ambalaje condimente,bauturi, morarit,amenajari hoteluri,restaurante,laboratoare,cultura plantelor si zootehnie,etc.

Pizza Venetia – Restaurant Pizza Bucuresti cu livrare la domiciliu
Restaurant Bucuresti cu o gama larga de produse si o ambianta placuta. Gustati cea mai delicioasa pizza din Bucuresti la Pizza Venetia. Pentru meniu si informatii legate de livrare la domiciliu Bucuresti, vizitati www.pizza-venetia.ro

Restaurant specific romanesc
Restaurant Ileana Sibiu va iasa in inatmpinarea dumneavoastra cu cele mai bune preparate traditionale romanesti precum si preparate din bucataria international.. Restaurant Ileana Sibiu este locul unde puteti organiza nunta de vis , Sali nunti Sibiu dispunand de o capacitate de 180 – 200 de locuri , atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori. Recent renovata Sali nunti Sibiu are un design elegant , intim si tineresc .

Retete culinare deosebite
Retete culinare deosebite pentru orice eveniment deosebit sau obisnuit.