orange.ro
 

sohbet


Titlu: sohbet
Descriere: sohbet sohbet sohbet odaları
URL: http://www.sohbetmark.com

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: sohbet chat

Acest site a fost adaugat in data de 17/05/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 156

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

cursuri de calificare
Prin programele de training la cerere, Development Training Consulting vine in intampinarea nevoilor companiilor de dezvoltare a resurselor umane, a abilitatilor de comunicare si de lucru in echipa, de a-si crea o echipa profesionista care sa-l diferentieze de competitori. Oferim consultanta in domeniul FINANTARILOR EUROPENE, managementul proiectelor atat la nivel de consiliere, implementare cat si raportare financiara.

Sisteme securitate
SilvTech Solutions este o firmă nou înfiinţată, în anul 2013 şi îşi propune să ofere produse\\\\\\\\r\\\\\\\\nşi servicii de calitate la preţuri competitive.

Intretinere acvarii, amenajare acvarii, acvaristica
Oferim o gama larga de servicii privind acvaristica, intretinere acvarii si amenajare acvarii. Daca faceti parte din cei care adora acvaristica, noi va putem ajuta cu pachete sau servicii privind intretinere acvarii si amenajare acvarii.

Firme Curatenie
Firma de curatenie ProfesionistiCuratenie.ro va ofera servicii de curatenie pentru companii si firme de toate marimile, plus alte servicii specializate precum alpinism industrial.

Analize aer
www.ecosearch.ro laborator analiza apei executa lucrari ca: monitorizarea mediului, analize apa uzata, bilant de mediu. Eco Search Monitoring, laborator analize mediu si consultanta mediu.