vivacredit.ro
 

Petreceri copii si spectacol ursitoare botez


Titlu: Petreceri copii si spectacol ursitoare botez
Descriere: PETRECERI COPII. Organizare petreceri copii cu animatori pentru copii - clown, zane, printese, Hannah Montana, Spiderman, Batman ...\\r\\nUrsitoare botez. Ursitoare pentru botez cu muzica, coregrafie si text ursitoare personalizat.
URL: http://oakiclub.ro

Categorie: diverse > copii
Cuvinte cheie: petreceri copii, ursitoare botez, petreceri, copii, ursitoare, botez, ursitoare la botez

Acest site a fost adaugat in data de 15/05/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Petreceri pentru copii/ Ursitoare la botez/ Oaki Club
Junior Club Oaki organizeaza petreceri pentru copii cu zane, printese, pirati, clown sau alte personaje de poveste la clubul de copii Oaki sau la domiciliul clientului, in gradinite, hoteluri, pensiuni, sedii de firma din Brasov, Campina, Comarnic, Ploiesti,Predeal,Sibiu,Fagaras, Sf.Gheorghe, Tg.Mures, Alba Iulia,Blaj,Campulung,Pitesti,Poiana Brasov.\\r\\n Ursitoarele de la Junior Club Oaki va ofera un moment artistic, emotionant si special in continut pentru fiecare botez.

9Luni.ro - Totul pentru universul copilului tau
Nouă Luni este importator și distribuitor în România al brand-urilor: PEG PEREGO (cărucioare, scaune de masă, fotolii auto), TINY LOVE (jucării pentru dezvoltarea copilului), TOMMEE TIPPEE (puericultura mică).

Ursitoare Bucuresti la botez. Ursitoare botez Bucuresti.
Ursitoare la botez in Bucuresti cu spectacol cu ursitoare in Bucuresti.

Desene animate
Desene animate online si gratuite pentru cei mici si nu numai! Pe site-ul nostru puteti urmari desene animate cu Tom si Jerry, Alba ca zapada, Chip si Dale, Cartea junglei, Donald si multi altii.

Magazin de jocuri pentru copii si adulti
Comercializăm online următoarele categorii de jocuri : Boardgames, jocuri de cărti, jocuri de societate, jocuri de logică, puzzle pentru adulţi, puzzle pentru copii.