vivacredit.ro
 

e-juridic.ro


Titlu: e-juridic.ro
Descriere: Portalul lumii juridice din Romania! Acum, pentru lumea juridica, s-a terminat cu teancurile de carti, cu cautatul prin mormane de documente, cu semne puse la diferite legi, cu biblioteci prafuite.
URL: http://e-juridic.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Legislatie, jurisprudenta, contracte, formulare, acte notariale

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Catalogul National al Avocatilor din Romania
Scopul sit-ului www.pagina-avocatilor.ro este acordarea posibilitatii avocatilor, notarilor, executorilor, lichidatorilor, mediatorilor si contabililor din Romania sa-si promoveze serviciile pe plan national in functie de zona, profilul si domeniul de activitate.

3. Sectorul 5 - obie...
1. Sectorul 5 se inv...

Certificare ISO TS 9001 - Managementul Calitatii - Dekra Certifi
Certificare ISO TS 9001 oferit de Dekra Romania sunt cele mai eficiente. Managementul Calitatii reprezinta un serviciu esential in organizatia dumneavoastra

Divort, Partaj, Incredintare Minori
Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia” iti ofera servicii profesioniste, confidentiale si discrete de consultanta si/sau asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti in cazuri de divort, partaj, incredintare minori.

conta.ro
Conta.ro - 100% contabilitate Noutati Legislative. Programe de contabilitate. Revista presei. Forum contabil. Director firme contabilitate. Anunturi angajare. Noutati contabile, economice.