smokemania.ro
 

hipo.ro


Titlu: hipo.ro
Descriere: Toate joburile la zi de la cele mai bune companii din Romania! Locuri de munca pentru studenti, absolventi si tineri profesionisti, targul de cariera ANGAJATORI DE TOP.
URL: http://www.hipo.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: studenti, absolventi, tineri profesionisti

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Bani pe clickuri
Castiga bani pe clickuri prin inscriere gratis in numai cateva minute pe zi! Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Chiar daca nu ai un site al tau, unde sa faci publicitate la toate site-urile la care te-ai inscris, exista citeva programe unde poti sa-ti cistigi proprii tai referalii care vor face clickuri pe bani pentru tine!

sohbet
chat sohbet chat odaları

Wechat - videochat de acasa.
Informatii despre videochat, angajare, colaborare de acasa pentru modele videochat. Un job part time cu castiguri rapide.

CareerBuilder
Numarul 1 in SUA, CareerBuilder se lanseaza si in Romania. CareerBuilder.com.ro este prin excelenta site de recrutare online, oferind solutii unice atat pentru candidati cat si pentru angajatori. Acum va oferim oportunitatea de a colabora cu noi si in Romania. Un loc de munca excelent va asteapta!

Locuri de munca
Afla totul despre locurile de munca disponibile din tara dar si din strainatate. Informatii pretioase despre diversele locuri de munca care te pot interesa.