vivacredit.ro
 

Aparate de sudura


Titlu: Aparate de sudura
Descriere: Aparate de sudura - Pentru realizarea activarii termice sau mecanice fiecare metal si aliaj are nevoie de o anumita cantitate de energie si de o anumita apropiere a atomilor marginali pentru a se suda.
URL: http://www.magazinaparatedesudura.ro/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Aparate de sudura

Acest site a fost adaugat in data de 06/05/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Mobilier metalic, scaune conferinta, mese, scrumiere exterior
Mobilier cu structura metalica pentru baruri, restaurante, fast-food-uri, scoli, gradinite, terase, sali conferinta; mobilier piele naturala. cuiere, scrumiere exterior, fotolii, blaturi werzalit terasa \\r\\nMetallic furniture for bars, restaurants, fast-foods, schools, kinder-gardens, out-doors, conference rooms; chairs with natural leather , pegs, outdoor ashtrays, werzalit toptables\\r\\n

Transport marfa Bucuresti
Va stam la dispozitie cu servicii de transport intern si international. transport marfa, transport mobila, mutari mobilier, transport persoane, transport pietris, transport nisip transport balast transport moloz

MicroFerma de Rate Mulard
Ferma de Rate de Carne.Rate de carne Mulard.O rasa de carne delicioasa si frageda.

Scoala auto bucuresti - A&G Auto Drive
Scoala auto bucuresti A&G Auto Drive va ofera posibilitatea de a efectua orele de legislatie rutiera GRATUIT, conduse de profesori cu experienta precum si simularea examenului teoretic pe calculator. Scoala de soferi A&G Auto Drive - Preturi mici - Reusita asigurata!

Systematic - Hidroizolatii, Mastic, Emulsie, Mixtura
Systematic SRL este producator de materiale pe baza de bitum. Va oferim o gama variata de hidroziolatii pentru acoperis, fundatii / cuvelaje si pentru poduri. Producem emulsii si amorse bituminoase utilizate in domeniul constructiilor rutiere. Mixturi stocabile asfaltice la rece utilizate in perioda iernii pe reparatia suprafetelor de asfalt si beton.