vivacredit.ro
 

Aparate de sudura


Titlu: Aparate de sudura
Descriere: Aparate de sudura - Pentru realizarea activarii termice sau mecanice fiecare metal si aliaj are nevoie de o anumita cantitate de energie si de o anumita apropiere a atomilor marginali pentru a se suda.
URL: http://www.magazinaparatedesudura.ro/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Aparate de sudura

Acest site a fost adaugat in data de 06/05/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

oferte termopane,preturi termopane
oferte termopane,preturi termopane,producator termopane,termopane,termopane bucuresti,ferestre termopan\\r\\n

Tigara Electronica
Aceast produs este un dispozitiv electronic de fumat, numit tigara electronica sau tigara electrica. Este un produs neinflamabil, care utilizeaza tehnologia de varf a micro-tehnologiei electronice, fara foc, flacara, tutun, gudron, monoxid de carbon.

Sovtrans- Servicii logistice
Datorită experienţei dobândite de-a lungul timpului, compania Sovtrans realizează cu succes transporturi rutiere de mărfuri in Europa de est cat si in partea de vest\\r\\nSocietatea noastră va pune la dispoziţie toată gama de camioane T.I.R., de la 86 mcb până la 120 mcb, frigorifice, dube

tamplarie pvc
EXECUTAM SI MONTAM TAMPLARIE DIN PVC - FERESTRE , USI , INCHIDERI TERASE SI BALCOANE DIN PVC CU GEAM TERMOPAN ( LOW E , PLANITERM , 4 SEASONS, TRIPAN) ; PROFITATI DE EXPERIENTA NOASTRA, REDUCANDU-VA IN ACELASI TIMP SI FACTURILE .........LA ENERGIE ELECTRICA( FOLOSITI MAI PUTIN AERUL CONDITIONAT vara) SI LA GAZE (IARNA) PENTRU CA “ TERMOPANELE “ NOASTRE NU PERMIT CALDURII SA INTRE IN CASA VARA SI NICI FRIGULUI-IARNA ( GEAM TERMOPAN 4 SEASONS). VA ASTEPTAM! tel 0727250524

Prevenirea si stingerea incendiilor
Oferim o gama larga de servicii de securitate la incendii : proiectare / consultanta / executie / mentenanta sisteme si instalatii de prevenire si stingere a incendiilor.