elefant.ro
 

Materiale didactice,Mobilier scolar,Table Scolare


Titlu: Materiale didactice,Mobilier scolar,Table Scolare
Descriere: Furnissa producator,importator si distribuitor de echipament didactic va prezinta o gama de peste 3000 de articole destinate modernizarii procesului de invatamant.Ne adresam in egala masura atat institutiilor publice de invatamant - gradinite, scoli, licee, universitati cat si clientilor privati.Furnissa - Un brand puternic capabil sa ofere solutii complete.
URL: http://www.furnissa.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Materiale didactice, Mobilier scolar, Table Scolare, Mobilier gradinite, Jucarii educative

Acest site a fost adaugat in data de 06/05/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Bac 2010
Bac 2010 - Informatii,programa,calendar,subiecte,rezolvari

Prezentare SC Training CariereSRL
Training Cariere SRL ofera o gama variata de cursuri pentru formarea profesionala a adultilor.- limba engleza incepatori si mediu,- Formator- limba germana incepatori si mediu, - limba italiana incepatori si mediu, - Inspector resurse umane, - limba franceza incepatori si mediu, - grafica pe calculator (Photoshop si Corel Draw), - Web design (HTML, CSS, JavaScript).

Asociatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscului din Romania
Managementul Riscului este o componenta esentiala in managementul organizational reprezentand baza dezvoltarii unei strategii durabile pentru realizarea obiectivelor firmei, pentru planificare si luare a deciziilor. Un sistem de management al riscului implementat in organizatie, permite evitarea crizelor si risipei de resurse prin reactii neadecvate la evenimente neprevazute precum si alocarea si folosirea eficienta a resurselor interne.

Bell Bucharest
Bell Bucharest este cel mai recent centru acreditat EAQUALS din România. Credem în comunicarea interculturală eficientă ca motor al performanţei în secolul XXI, iar misiunea noastră este să facem din fiecare lecţie pe care v-o livrăm o experienţă inteligentă, agreabilă, dinamizantă.

cartescolara.ro
Librarie virtuala - manuale, auxiliare, carte in limba straina, dictionare, culegeri, teste pentru bacalaureat si capacitate