elefant.ro
 

milennyumstudio-servicii sonorizari-foto-video


Titlu: milennyumstudio-servicii sonorizari-foto-video
Descriere: oferim servicii de sonorizari cu dj si formatie , fotografiem digital poze de peste 10 mpix , alcatuim albume foto personalizate cartonate tip fotoboock, filmam HD si varianta clasic montajul fiind realizat cu generic artistic si coloana sonora iar tranzitia dintre scene fiind trecuta cu efecte de tranzitie deosebite .va mai oferim buchete de flori, aranjamente florale si cu baloane toul ca evenimentul dvs sa fie unul de neuitat
URL: http://www.milennyumstudio.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: mireasa, flori formatii, dj, cameramani, fotografii, baloane, flori

Acest site a fost adaugat in data de 29/04/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Petreceri copii. Petreceri pentru copii cu clowni si personaje de poveste
Firma organizari petreceri copii cu clowni, petreceri pentru copii si spectacol cu ursitoare botez. Animatori copii pentru petrecere copii cu clown.

Loc de joaca pentru copii,ateliere zilnice, afterschool in Timisoara
Alfabetul copiilor va ofera ateliere zilnice, loc de joaca,afterschool, diverse, organizate pe categorii de vârstă.

Forum piscine
Pe situl nostru veti gasi raspunsuri la intrebarile dumneavoastra despre montarea sau contruirea unei piscine dar si dezbateri despre intretinerea piscinelor.

Fotograf profesionist evenimente festive
Imortalizam prin poze cele mai importante evenimente din viata ta fie ca e vorba de cununia civila, nunta sau botez. ImagEvolution ofera servicii profesionale de fotografiere la evenimente festive in Bucuresti si tot sudul tarii. Fotograf profesionist Bucuresti – 0726267396.

instalatii gaze
Firma autorizata ANRE pentru proiectare si executie instalatii de gaze. Va oferim cele mai bune preturi pentru instalatii gaze, verificari si revizii instalatii gaze.