vivacredit.ro
 

getfit.ro


Titlu: getfit.ro
Descriere: getfit.ro Daca vrei sa arati bine! Culturism, fitness, aerobic, alimentatie, suplimente nutritive, steroizi, slabire, programe de antrenament si cel mai mare forum de profil din Romania.
URL: http://www.getfit.ro

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: Culturism, fitness, aerobic, alimentatie, suplimente nutritive, steroizi, slabire

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

topbalti.ro – ghidul online de pescuit
TopBalti.ro incearca sa cuprinda aproape toate locatiile de pescuit din Romania si sa prezinte informatiile necesare pentru o partida de pescuit de neuitat. Puteti sa participati la acest lucru prin adaugarea de locuri noi, de comentarii la cele existente sau prin semnalarea de inexactitati privind detaliile locurilor, accesului si coordonatelor GPS, taxelor practicate, cazarii in zona, etc.Va multumim si asteptam comentariile voastre

SDG Paintball Galați
SDG Paintball reprezintă locul în care poți să-ți descarci energia tu și prietenii tăi și să aveți parte de o aventură pe măsură. E jocul în care adrenalina și acțiunea merg mână în mână. Trăiește adrenalina cu SDG Paintball Galați, Brăila.

Club Sportiv Temerarii Arad
Club Sportiv Temerarii Arad - Sport in Scaunul Rulant pentru Persoane cu Dizabilitati.

Stiri sportive,sport,livescore,clasamente
Afla cele mai noi stiri din sport pe www.flash-sport-news.com, clasamente actualizate zilnic, live score si multe altele. Stati aproape de FSN in viitor o sa deschidem un post tv. FSN este site-ul pe care zilnic poti citi ultimele stiri din sport, locul unde poti verifica clasamente din cele mai imporatante campionate ale Europei, in viitor o sa punem si clasament din intreaga lume. Stati aproape de FSN!

Fitness si nutritie
Blog personal de articole utile pentru persoanele care vor sa isi transforme corpul dar nu stiu cum sa inceapa. Afla informatii pretioase despre dieta, fitness, antrenamente pe www.gabrielristea.ro