vivacredit.ro
 

informare turism litoral


Titlu: informare turism litoral
Descriere: portal de inscriere si promovare unitati de cazare litoral
URL: http://www.cazarelamare.tk

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: turism litoral, cazari litoral, cazare la mare

Acest site a fost adaugat in data de 08/04/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 25

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare muncitori Iasi
Camere de inchiriat in Iasi, in regim de hostel. Oferim spre cazare camere mobilate, avand 1, 2, 3 sau 4 paturi, si dotate cu baie proprie in camera, sau camere cu un numar mai mare de paturi (pana la 6 paturi/camera) cu baie si spatiu sanitar la comun, pe fiecare etaj.

Hotel Miraj - Poiana Brasov
Hotelul Mirage din statiunea Poiana Brasov este clasificat la 4 stele si a fost deschis in anul 2004, pentru a oferi clientilor sai conditii bune de cazare, alaturi de servicii si facilitati de calitate. Astfel, pe site-ul http://www.poiana-brasov.com.ro/hotel-miraj_891.html puteti afla mai multe informatii cu privire la hotel.

Cazare pensiuni si vile Romania, munte si mare, cazaretur.ro
Cazaretur.ro va pune la dispozitie o gama variata de posibile destinatii pentru sejururile/vacantele dvs si in acelasi timp va recomanda, in cel mai profesional mod, acele unitati de cazare pe care le considera cele mai apropiate de nevoile si necesitatile dvs. Va ajutam sa faceti o alegere corecta pentru o vacanta perfecta. Informatii, atractii si obiective turistice din Romania toate le gasiti pe cazaretur.ro

Cazare, Cazare Predeal, Cazare Mamaia, turism, pensiuni, hoteluri, Romania.
Rotouring.com este locul ideal pentru cautarea de unitati de cazare in Romania. Oferta cuprinde spatii de cazare la pensiuni si hoteluri pe litoral, la munte dar si in statiuni balneare. Informatiile sunt postate in sase limbi straine.

Cazare ieftina in Deva
Cazare in Deva in apartmente si garsoniere in regim hotelier: o alternativa mai economica si mai avantajoasa decat o camera de hotel. Agentia noastra ofera cazare in garsoniere si apartamente situate in centrul Devei, la cele mai bune preturi. http://www.cazare-deva.ro/default.asp