smokemania.ro
 

Intocmire devize in DOCLIB


Titlu: Intocmire devize in DOCLIB
Descriere: Intocmire devize oferta
URL: http://calculdeviz.wordpress.com

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: deviz, deviz oferta, deviz lucrari, situatii de plata, pret deviz, constructii

Acest site a fost adaugat in data de 08/04/2010

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 65

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Etalonmag
Magazin echipamente industriale si service autorizat.Livrarea se face prin curier rapid în 24 sau 48 de ore de la plasarea comenzii. Costul de livrare este calculat automat în cosul de cumpărături după ce introduceti localitatea de destinație.

sc mobi tapi prod 95 srl
Firma noastra ofera urmatoarele servicii:reparat tapiterie;confectionat saltele;confectionat plapumi;vanzari saltele;vanzari saltele relaxa;executie tapiterii;capitonaje.\\r\\nPersoana contact:Curuia Gheorghe;0745838378;6376446.\\r\\n

Service si reparatii masini de spalat
Avem cel mai dotat service de masini de spalat din Bucuresti si avem angajati cei mai profesionisti tehnicieni de service masini de spalat, fapt ce ne recomanda inaintea tuturora sa fim cei care va repara masina de spalat.

Mutari si transport mobila Bucuresti, Oradea
Noi va propunem solutii eficiente si complete pentru transportul de mobila oriunde in tara sau in Europa, de la preluarea si incarcarea mobilei in camioane sau dube, manevrarea bunurilor cu atentie si transportul in siguranta pana la predarea acesteia la destinatie in termenul stabilit.

vidanja Baia Mare | desfundare canal Baia Mare| vidanjare Baia Mare
Firma noastra asigura servicii de vidanja si vidanjare Baia Mare.Va stam la dispozitie cu toata gama se servicii de vidanjare la preturi fara concurenta de pe piata.