orange.ro
 

Intocmire devize in DOCLIB


Titlu: Intocmire devize in DOCLIB
Descriere: Intocmire devize oferta
URL: http://calculdeviz.wordpress.com

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: deviz, deviz oferta, deviz lucrari, situatii de plata, pret deviz, constructii

Acest site a fost adaugat in data de 08/04/2010

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 57

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Feronerie Roto - Tamplarie Aluminiu
De 10 ani pe piata romaneasca, S.C. Klador Trust S.R.L. comercializeaza si monteaza tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, usi de garaj, usi de interior, geamuri termopan si accesorii in conditii avantajoase ca pret si calitate.\\r\\n\\r\\nCaracteristica principala a produselor Klador Trust este calitatea, pentru realizarea diverselor modele folosindu-se materii prime de la renumiti producatori europeni: Rehau, Salamander, Trocal, Profilco, feronerie G.U., Roto , Siegenia.

tamplarie pvc
Societatea S.C. USI MARCOM S.R.L. comercializeaza si monteaza tamplarie PVC cu geam termopan la preturi competitive. Fata de tamplaria din lemn, ferestrele si usile din PVC cu geam termopan ofera avantajul unei protectii fonice si termice net superioare.

Aparate si automate de cafea profesionale
Productia curenta include o gama larga de masini de facut cafea super automate si traditionale, rasnite si accesorii. Axandu-se pe tehnologie si design, Carimali poate sa faca fata celor mai pretentioase cereri.

Smart Parchet - parchet stratificat, masiv, mozaic din lemn
Smart Parchet ofera un pachet complet de produse si servicii profesionale pentru vanzare, montaj si intretinere parchet, deck, parchet stratificat, placare trepte scari cu parchet, glafuri lemn, plinte parchet, mozaic din lemn, pardoseli speciale pentru spatii umede

Tamplarie
In primul rand se obtine o reducere considerabila a cheltuielilor legate de incalzirea locuintei, iar in acelasi timp se reduce nivelul emisiilor de substante nocive datorita faptului ca se realizeaza o etanseitate mai buna