vivacredit.ro
 

Intocmire devize in DOCLIB


Titlu: Intocmire devize in DOCLIB
Descriere: Intocmire devize oferta
URL: http://calculdeviz.wordpress.com

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: deviz, deviz oferta, deviz lucrari, situatii de plata, pret deviz, constructii

Acest site a fost adaugat in data de 08/04/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 58

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Camere Frigorifice, Pompe de caldura, Aer Conditionat
SC Partener Top Service SRL va ofera servicii de cea mai buna calitate, avand experienta de peste 7 ani in domeniu productiei de: camere frigorifice; tuneluri frigorifice; vitrine frigorifice; catafalcuri frigorifice

Service si reparatii masini de spalat
Avem cel mai dotat service de masini de spalat din Bucuresti si avem angajati cei mai profesionisti tehnicieni de service masini de spalat, fapt ce ne recomanda inaintea tuturora sa fim cei care va repara masina de spalat.

Asigurari Auto Ieftine
Asigurari Auto Ieftine este locul unde gasesti cel mai ieftin RCA si cea mai buna asigurare CASCO, care te vor proteja in caz de accident. \\r\\nTot aici afli ultimele informatii despre asigurarile auto.\\r\\nTu esti cel care decide care asigurare ti se potriveste, dar pentru a lua decizia corecta, trebuie sa fi informat. \\r\\nNoi te ajutam sa gasesti cel mai ieftin RCA sau cea mai buna polita CASCO.

Alarme imobil
Servicii Consultanta, proiectare, instalare, depanare, service pentru: - alarme imobil, casa, apartament - sisteme de securitate antiefractie cablate sau wireless; - sisteme de supraveghere si monitorizare video locala sau prin internet; - interfoane si videointerfoane de bloc sau individuale; - control acces pe baza de card de proximitate sau biometric; - sisteme de detectie incendiu, senzori de fum, gaz, monoxid de carbon; - alarme auto, senzori parcare, localizare prin gps.

Foraje puturi
Damifor Tehnic este o companie din judeţul Suceava specializată în foraje pentru alimentări cu apă, studii geotehnice, foraje geotermale, micropiloţi şi alte servicii conexe. Avem în dotare echipamente si utilaje de foraj profesionale, moderne, capabile să foreze până la adâncimi considerabile chiar şi în cele mai dificile condiţii.