elefant.ro
 

hoinari.ro


Titlu: hoinari.ro
Descriere: Hoinari prin Romania este un Ghid Turistic interactiv al Romaniei care va ajuta sa descoperiti locuri mai putin cunoscute.
URL: http://www.hoinari.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: ghid turistic

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Altfel de burgeri
AltFel este un restaurant nou care își propune să reamintească bucureștenilor că SE POATE ȘI ALTFEL. Rețetele sunt inventate de noi, însă, dacă apar din greșeală și rețete consacrate prin meniu e doar pentru că ne-au plăcut suficient cât să le „reinventăm”. Suntem "oameni" pentru care bucătăria înseamnă în primul rând pasiune. Va provocam sa degustati delicioasele preparate in locatia noastra din Dorobanti, int. Tudor Stefan 25, Corp A, Bucuresti. Va asteptam ! :)

Restaurant Bucuresti
Restaurantul Pui de Urs din Bucuresti va asteapta sa savurati o masa delicioasa intr-unul din cele trei saloane pe care le are sau in crama, punandu-va la dispozitie si camere de hotel. De asemenea, organizam mese festive si nunti, cu oferte irezistibile.

Teodora Catering
Catering si livrare mancare la domiciliu.Mancare gatita cu ingrediente naturalem fara aditivi alimentari.

Speed pizza
Livram la domiciliu pizza pe vatra si clatite uriase,incredibil de gustoase,preparate dupa o reteta din Franta.Va asteptam cu o varietate de produse din cele mai proaspete ingrediente,pizza quatro stagionni,capriciosa,messicana si clatite cu dulceata,cu Finetti,cu banane si Nutella,etcVa multumim si va asteptam L-S 10-22.30 D 12-22.30 la tel 021.315.13.18 0747.338.906 0721.485.086 cat si comenzile on-line pe www.speedpizza.ro

CiboDiVino.ro - Restaurant cu specific italian in Cetatea Alba Iulia
Ristorante CiboDiVino, este un restaurant italian care propune un concept ce îmbină o selecție fină de vinuri 100% italienești și preparate specifice regiunii Abruzzo, toate servite într-o ambianță unică asigurată de locația restaurantului, in Cetatea Alba Carolina.