elefant.ro
 

Smenarii-Chat


Titlu: Smenarii-Chat
Descriere: CHAT oficial Smenarii!Va asteptam la Party pe http://www.Smenarii.ucoz.com!Cu stima si respect,Echipa Smenarii!
URL: http://www.xat.com/smenarii

Categorie: timp liber > umor
Cuvinte cheie: chat, stiri, radio, prieteni, matrimoniale, vedetele, link-exchange, banner-exchange

Acest site a fost adaugat in data de 24/03/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Bancuri tari
Colectie de bancuri tari, cele mai tari bancuri si cele mai bune bancuri, bancuri tari si glume tari, bancuri tari 2011, bancuri tari 2012.

Best Video KLN
Best video ever seen on the net. Un site cu filmuleţe de toate genurile...funny video, din toate campionatele de fotbal, reclame faine, etc.

bancuri
O gelerie inepuizabila de bancuri super amuzante, ce iti vor descreti fruntea si vor face din zambetul tau o stare permanenta pe tot parcursul zilei.

Faze Comice
Lacrimi de Ras va ofera cele mai noi si bine selectate faze comice,poze amuzante,poze haioase care v-a face sa zambiti si sa aveti o zi mai buna.

Bancuri noi
Probabil ca stii si tu, ca nu exista un mod mai placut de a-ti petrece vara, decat sa stai cu prietenii si sa va distrati impreuna citind bancuri sau uitandu-va la poze funny de tot! Broasca Dilie va pregateste in fiecare zi cele mai bune bancuri noi, pentru ca grupul vostru de prieteni sa nu duca de zambet!